Ηλεκτρικά χειραμαξίδια καθαριότητας προμηθεύτηκε ο Δήμος Κιλελέρ

Δύο ηλεκτρικά και αυτοκινούμενα αναρροφητικά χειραμαξίδια προμηθεύτηκε ο Δήμος Κιλελέρ μέσω του ειδικού προγράμματος ενίσχυσης των Δήμων «Φιλόφημος ΙΙ» του Υπουργείου Εσωτερικών, συνολικού προϋπολογισμού 32.736 ευρώ.Η αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος, Πρασίνου, Καθαριότητας και Πολιτικής Προστασίας, Βάνα Χλιάπη – Γκουνιαρούδη, που παρακολούθησε μαζί με τον αντιδήμαρχο ΔΕ Νίκαιας – Κραννώνα, Αντώνη Ρεντζιά, τη λειτουργία του χειραμαξιδίου στην πλατεία της Νίκαιας δήλωσε:

«Τα ηλεκτρικά χειραμαξίδια που προμηθευτήκαμε είναι φιλικά προς το περιβάλλον διαθέτουν εργονομικό σχεδιασμό, είναι εξαιρετικά αθόρυβα κατά τη λειτουργία τους και αρκετά συμπαγή ώστε να χωράνε ακόμα και στα πιο στενά σημεία των δρόμων και των πάρκων.

Συλλέγουν με ευκολία όλων των ειδών τα απορρίμματα όπως γόπες, μεγάλα μπουκάλια νερού σκόνη ακόμα και τα περιττώματα των τετράποδων φίλων μας που δεν φρόντισαν να τα περισυλλέξουν, ως οφείλουν, οι ιδιοκτήτες τους.

Τα απορρίμματα που συλλέγονται οδηγούνται σε ένα δοχείο 240 λίτρων. Με αυτά τα οχήματα συμβάλλουμε ως αντιδημαρχία στην διατήρηση της καθαριότητας των οδών και των πάρκων των τοπικών μας κοινοτήτων».

κατσάνης, youtube.com

τυρναβος, google


Pin It on Pinterest