Μήνυμα συμπαράστασης και παρουσία στο μπλόκο του Τύρναβο «Η Πόλη που Θέλουμε».

Μήνυμα συμπαράστασης και παρουσία στο μπλόκο των αγροτών στον Τύρναβο από τον επικεφαλής Αμάρι Σάμερ Αθανάσιο και την δημοτική παράταξη «Η Πόλη που Θέλουμε».

Η οικονομία και το επίπεδο διαβίωσης των συμπολιτών μας είναι άρρηκτα συνδεδεμένα με τον πρωτογενή τομέα (αγρότες – κτηνοτρόφοι). Σε μια εποχή που τα νοικοκυριά έχουν πληγεί από τις υπέρογκες αυξήσεις, ο αγώνας των αγροτών δεν μπορεί παρά να είναι αγώνας όλων μας για επιβίωση. Έτσι και εμείς πρέπει να είμαστε παρόντες και να συμμετέχουμε στις κινητοποιήσεις των αγροτών.

Είναι άδικο να στήνονται πολιτικά παιχνίδια στις πλάτες αυτών των ανθρώπων και κατ’ επέκταση στις πλάτες όλων μας. Πρέπει να δοθεί μία ολιστική λύση στα προβλήματα που αντιμετωπίζουν, γιατί με ημίμετρα, απλά διαιωνίζονται τα προβλήματά τους.

Η δημοτική παράταξη «Η Πόλη που Θέλουμε» συμπαραστέκεται στον δίκαιο αγώνα των αγροτών για την ικανοποίηση των νόμιμων δικαιωμάτων τους.

Καλούμε τους συμπολίτες μας να παρευρεθούν στο μπλόκο των αγροτών στον Τύρναβο και όλοι μαζί να στηρίξουμε την προσπάθειά τους.

ΚΑΛΟ ΑΓΩΝΑ.