Βγήκαν δυναμικά τα τρακτέρ στον Τύρναβο (φωτο)

Χαιρετίζουμε τους δεκάδες συναδέλφους μας απο τον Τυρναβο και το Δαμασι που έβγαλαν τα τρακτέρ τους στο δρόμο συμβάλλοντας έτσι ώστε να στηθεί το μπλόκο στην Εθνική οδό Λαρίσης Κοζάνης .

Διεκδικούμε την επιβίωση μας ωστε να υπάρχουμε αύριο στα χωράφια μας με τα δίκαια αιτήματα μας τα οποία  διαμορφώθηκαν στην τελευταία σύσκεψη της Πανελλαδικής Επιτροπής των Μπλόκων και αγγίζουν τα προβλήματα όλων των βιοπαλεστων αγροτών σχετικά με το κόστος παραγωγής την αναπλήρωση του χαμένου εισοδήματος, ΕΛΓΑ, παραμονή της ονομασίας του Τσίπουρου κλπ.

Δηλώνουμε την αμέριστη συμπαράσταση μας στους εκατοντάδες συναδέρφους μας που έστησαν το κεντρικο μπλόκο της Νίκαιας οι οποίοι όμως εχουν απέναντι τους την κυβερνητική καταστολή. Δεν είναι τυχαιο ότι κατω από την πίεση των τρακτέρ η κυβέρνηση πραγματοποιησε σήμερα εξαγγελίες για τον αγροτικό και κτηνοτρόφικο κόσμο οι  οποίες όμως είναι ψίχουλα και αποτελούν ξεκάθαρη κοροϊδεια.

Καλουμε τους υπόλοιπους συναδέλφους μας απο τον Τυρναβο και τα γυρω χωριά να ενισχύσουν τις επόμενες ημέρες τις κινητοποιήσεις δυναμωνοντας και άλλο τον αγωνα των αγωνιζόμενων αγροτών και κτηνοτρόφων.