Συνεχίζεται το μυστήριο με τον θάνατο των τριών αδελφών

Κύμα συμπαράστασης στη μητέρα τους στο Facebook, που ανάρτησε σήμερα μία φωτογραφία με τα τρία κοριτσάκια, προσπαθώντας να βρει δύναμη στα χαμόγελα των παιδιών της, που για εκείνη δεν θα σβήσουν ποτέ.

Άτομο από το στενό περιβάλλον της οικογένειας, μιλώντας στο Mega, ανέφερε ότι η αιτία θανάτου της 9χρονης εξακολουθεί να ερευνάται, ενώ δεν φαίνεται να υπάρχει γονιδιακό θέμα, που να συνδέει τους θανάτους των 3 κοριτσιών.

«Συνεχίζουμε τις έρευνες να καταλάβουμε τι έχει συμβεί με τα παιδιά. Οι γιατροί το ερευνούν», δήλωσε συγγενής των τριών παιδιών. Η οικογένεια βρίσκεται σε αναμονή των ιστολογικών εξετάσεων της Τζωρτζίνας, καθώς η ιατροδικαστική έρευνα δεν κατάφερε να προσδιορίσει τα αιτία θανάτου.«Δεν υπάρχει γονιδιακό πρόβλημα», δήλωσε ο παππούς των κοριτσιών, ο οποίος ξεκαθάρισε πως οφείλεται σε κληρονομική ασθένεια.

 

Η οικογένεια αποχαιρέτησε χθες, το μεγαλύτερο κοριτσάκι, την 9χρονη Τζωρτζίνα με ροζ μπαλόνια και μονόκερους, που ήταν το αγαπημένο της ζώο σε κλίμα ανείπωτης θλίψης

Απερίγραπτος πόνος που για την μάνα και τον πατέρα που είδαν αρχικά το μεσαίο τους παιδί, την 3,5 ετών Μαλένα να φεύγει το 2019 από ηπατική ανεπάρκεια σε ηλικία μόλις 3,5 ετών.

Το 2020, η μοίρα χτύπησε για δεύτερη οικογένεια, με την μόλις 6 μηνών Ιρίδα να χάνει τη ζωή της από μια σπάνια νόσο φλεβοκόμβού. Τα αποτελέσματα των ιστολογικών εξετάσεων, αναμένεται να ρίξουν φως στο τι προκάλεσε την ανακοπή της 9,5χρονης.

Πηγή: newsbomb.gr

κατσάνης, youtube.com

τυρναβος, google


Pin It on Pinterest