“Το συναίσθημα του Αιμοδότη έγινε πράξη….Σας ευχαριστούμε!”

Οι δύσκολες καιρικές συνθήκες και ο κορωνοϊός δεν κράτησαν κανένα μακριά από την προσφορά, στην έκτακτη Αιμοδοσία του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών Φαλάνης που έγινε την Κυριακή στο Πολιτιστικό Κέντρο της περιοχής…. Από τη μετάγγιση καρδιάς, από το συναίσθημα και τη βαθιά αγάπη για το συνάνθρωπο που αποδόθηκε σε περισσότερες από 60 φιάλες αίματος!

Ήταν όλοι εκεί….με ψυχή και σώμα!Να απλώσουν το χέρι τους για ελάχιστα λεπτά προκειμένου να σώσουν μια ζωή!

Εκεί ήταν και οι συνοδοιπόροι του Συλλόγου, που δίνουν κάθε φορά βροντερό παρών στην αιμοδοσία που πλέον αποτελεί ιεροτελεστία….

Ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας, την γιατρό Άσπα Πλιάτσικα, τις νοσηλεύτριες του Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας Γεωργία Αθανασιάδου και Λίλα Κούμπουρα, την Προϊσταμένη του τμήματος Αιμοδοσίας του ΓΝΛ Μαρία Φακή, τις εθελόντριες του Ερυθρού Σταυρού, και φυσικά τους Αιμοδότες για το μεγαλείο της προσφοράς τους.

Δίπλα μας πάντα και ένας ακόμη δικός μας άνθρωπος και αιμοδότης, ο Περιφερειακός Σύμβουλος Θανάσης Παιδής.Σε ευχαριστούμε για την έμπρακτη αγάπη σου!

Ένα μεγάλο ευχαριστώ και στον Πρόεδρο της Φαλάνης Κωνσταντίνο Λυγούρα που μας επισκέφτηκε!

Με ομόφωνη απόφαση επανεξελέγη Πρόεδρος του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών Φαλάνης η Ειρήνη Μάνη, η οποία δήλωσε ότι:

“Εδώ και πολλά χρόνια ο Σύλλογος που όλοι αγαπήσαμε αποτελεί το δεύτερο σπίτι μου. Μαζί με ανθρώπους γεμάτους από καρδιά και προσφορά συνεχίζουμε με μοναδική μας σκέψη όλους αυτούς που μας χρειάζονται δίπλα τους. Αυτοί αποτελούν την ανάσα μας, τα φτερά μας για να πετάξουμε ακόμη πιο ψηλά. Με το χέρι στην καρδιά που μου ζεσταίνετε εσείς , θα συνεχίσω να σας κρατώ το χέρι….και να σας δίνω ζωή από τη ζωή μου. Εγώ, το Διοικητικό Συμβούλιο και όλοι οι Αιμοδότες μαζί, για να δυναμώσουμε κι άλλο τη φωνή μας!”