Δώρα σε παιδιά σεισμόπληκτων περιοχών του Τυρνάβου

DAMASI
Μία άκρως συγκινητική δράση έλαβε χώρα σήμερα, καθόσον δεκάδες παιδιά κάθε ηλικίας στο Δαμάσι, το Δαμασούλι ακόμη και τον Τύρναβο παρέλαβαν από τον Περιφερειάρχη  Θεσσαλίας Κώστα Αγοραστό τα δώρα που συγκεντρώθηκαν με την συνδρομή του Υφυπουργού παρά τω Πρωθυπουργώ Χρήστου Τριαντόπουλου και  την ευγενική χορηγία των εταιριών Μουστάκας και Σκλαβενίτης.
Ο Δήμος Τυρνάβου αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει θερμά τον Περιφερειάρχη Θεσσαλίας Κώστα Αγοραστό καθώς και τον Υφυπουργό παρά τω Πρωθυπουργώ Χρήστο Τριαντόπουλο για το συνεχές ενδιαφέρον τους και την άριστη συνεργασία.
Στο Δαμάσι,  τον Περιφερειάρχη υποδέχτηκε ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Τυρνάβου Γιώργος Σακούτσιος, ο Στέλιος Λούτσος του Τοπικού Συμβουλίου, ο πρόεδρος του Δαμασιακού Ζήσης Δεληχάς  και οι Αστέριος Τσανακας και Γιάννης Γκανάς.

Μαζί με τον Περιφερειάρχη Κώστα Αγοραστό, ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Λάρισας Βασίλης Πινακάς, ο Αντιπεριφερειάρχης Πρωτογενούς Τομέα Απόστολος Μπίλλης, ο γραμματέας του Περιφερειακού Συμβουλίου Ανδρέας Μπρέζας και ο περιφερειακός σύμβουλος -εντεταλμένος σύμβουλος Υποδομών Στέλιος Δημότσιος.

κατσάνης, youtube.com

τυρναβος, google


Pin It on Pinterest