Παράπονα Χορευτικών Συλλόγων προς τη δημοτική αρχή Τυρνάβου

ΚΟΙΝΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Α) ΜΟΡΦΩΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΤΥΡΝΑΒΟΥ
Β) ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ ΣΥΛΟΓΟΥ ΤΥΡΝΑΒΟΥ
Γ) ΕΣΤΙΑΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ «Ο ΑΜΠΕΛΩΝΑΣ»

Σχετικά με την εκπομπή «Από Τόπο σε Τόπο» που προβλήθηκε την Κυριακή από το Κανάλι της Βουλής με αφιέρωμα στο Δήμο μας, συγχαίρουμε όλους τους συμμετέχοντες που συνέβαλαν ώστε να προβληθεί η παράδοση του τόπου μας.

Δε μπορούμε όμως να μη σχολιάσουμε τον αποκλεισμό από την εκπομπή των χορευτικών μας ομάδων. Ως Σύλλογοι με πολυετή δράση, έχοντας εκατοντάδες μέλη

και με συνεχείς εκδηλώσεις ανάδειξης της παράδοσης και του πολιτισμού ουδέποτεα αρνηθήκαμε τη συνεργασία με την εκάστοτε δημοτική αρχή. Παράλληλα, αποτελούμε βασικούς φορείς παραγωγής πολιτισμού στις δύο πόλεις του Δήμου μας (Τύρναβο και Αμπελώνα). Θεωρούμε λοιπόν αδιανόητη τη μη πρόσκληση συμμετοχής ενός τουλάχιστον εκ των χορευτικών Συλλόγων των δύο πόλεων (που αθροιστικά αντιπροσωπεύουν άνω του 75% του πληθυσμού του Δήμου).

Θέλουμε να πιστεύουμε ότι ο αποκλεισμός μας (καθώς και λοιπών Συλλόγων) οφείλεται σε λάθος της Δημοτικής αρχής (που είχε την ευθύνη για την επιλογή των Συλλόγων) και δεν υποκρύπτει άλλες σκοπιμότητες. Σε κάθε περίπτωση, εμείς θα συνεχίσουμε τη δράση μας με τον ίδιο ζήλο όπως κάναμε έως σήμερα.

Με εκτίμηση,

Τα Δ.Σ.

Μορφωτικού Συλλόγου

Τυρνάβου

Πολιτιστικού Συλλόγου

Τυρνάβου

Εστίας Παράδοσης

και Πολιτισμού

«Ο Αμπελώνας»

 

κατσάνης, youtube.com

τυρναβος, google


Pin It on Pinterest