Δράση του Κέντρου Κοινότητας Τυρνάβου για την Παγκόσμια Ημέρα Δικαιωμάτων του Παιδιού

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Δικαιωμάτων του Παιδιού και το δικαίωμά τους απέναντι στις διακρίσεις το Κέντρο Κοινότητας Δήμου Τυρνάβου, οργάνωσε και πραγματοποίησε δράση ευαισθητοποίησης στο 1ο Γυμνάσιο Τυρνάβου και στο Γυμνάσιο Αργυροπουλίου.

Η δράση υλοποιήθηκε σε τμήματα μαθητών της Α΄ Τάξης των Γυμνασίων και  είχε θέμα τις διακρίσεις και τη διαχείριση της διαφορετικότητας μέσα από βιωματικές δραστηριότητες.

Ευχαριστούμε θερμά τους διευθυντές των Γυμνασίων και τους καθηγητές για την υποστήριξη της δράσης καθώς και τους μαθητές για τη διαθεσιμότητα, την συμμετοχή τους και τις ιδέες τους.

Για πληροφορίες αναφορικά με τις δράσεις του Κέντρου Κοινότητας, τηλ: 2492350315, email: kentrokoinotitasdt@gmail.com και Κέντρο Κοινότητας Παράρτημα Ρομά, τηλ:2492022609 email: kentrokoinotitasromadt@gmail.com καθημερινά ώρες υποδοχής κοινού 08:00-14:00

Το Κέντρο Κοινότητας του Δήμου Τυρνάβου με παράρτημα Ρομα εντάσσεται στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Περιφερειακό Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Θεσσαλίας 2014-2020» και συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο.