Σε γιορτινό τέμπο συνεχίστηκε το άναμμα των Χριστουγεννιάτικων δένδρων, σε χωριά του δήμου Τεμπών.

Μπορεί αυτά τα Χριστούγεννα να είναι διαφορετικά για όλους μας, λόγω της πανδημίας, η ανάγκη όμως  για κάτι διαφορετικό και γιορτινό είναι προφανές.

Έτσι, ο Δήμος σε συνεργασία με τον ΔΟΠΑΠΕΠ και τους κατά τόπους προέδρους και συλλόγους, οργάνωσε το άναμμα Χριστουγεννιάτικων δένδρων και αυτό το Παρασκευοσαββατοκύριακο με τη μουσική συνοδεία της φιλαρμονικής του Δήμου. Εκδηλώσεις όμως, όπως είμαστε υποχρεωμένοι, προσαρμοσμένες στις συνθήκες της πανδημίας.

Έτσι, την Παρασκευή στη Ραψάνη, το Σάββατο στην παραλία Αιγάνης στα Μεσάγκαλα, στον Πυργετό και στην Ελάτεια και την Κυριακή στους Γόννους και το Μακρυχώρι άναψαν τα Χριστουγεννιάτικα δένδρα. Οι εκδηλώσεις εμπλουτίσθηκαν με τη φιλαρμονική του δήμου Τεμπών, που ενθουσίασε τους λιγοστούς παρευρισκόμενους κατοίκους και επισκέπτες. Εικόνες που σε καμία περίπτωση δε θυμίζουν την περσινή σκληρή καραντίνα. Τα δωρεάν κεράσματα με μελομακάρονα, κουραμπιέδες, λουκουμάδες και ζεστό τσάι για μικρούς και μεγάλους είχαν την τιμητική τους!!

Στον χαιρετισμό του, ο Δήμαρχος Γιώργος Μανώλης, μεταξύ άλλων, ευχήθηκε καλές γιορτές με υγεία, ευτυχία και αγάπη προσωπική και οικογενειακή και  ζήτησε από τους κατοίκους να κάνουν το εμβόλιο, να τηρήσουν τα μέτρα, να χαρούν το κλίμα των ημερών, προσαρμοσμένοι στις συνθήκες και με προσοχή.

Στις Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις, εκτός του δημάρχου, συμμετείχαν ο Πρόεδρος του Δ. Σ. κ. Γιώργος Κυρίτσης, οι αντιδήμαρχοι κ. Αθανάσιος Βλάχος, κ. Γιώργος Ντόντος, κ. Βασίλης Σίμος και κ. Χρήστος Κρικώνης, οι δημοτικοί σύμβουλοι κ. Νίκος Μητσογιάννης, κ. Αθανάσιος Καραναστάσης, κ. Κώστας Ζαρδούκας, κ. Γιώργος Νικολάου και κ. Δημήτρης Μαϊμάρης,  πρόεδροι  Κοινοτήτων, πρόεδροι συλλόγων και φορέων,  κάτοικοι και επισκέπτες.