Ενθουσίασε η φιλαρμονική του Δήμου Τυρνάβου στα Τρίκαλα

Τις καλύτερες κριτικές απέσπασε για άλλη μια φορά η φιλαρμονικη ορχήστρα του Δήμου Τυρνάβου, ύστερα από την χθεσινή της εμφάνιση στο μεγαλύτερο Χριστουγεννιατικο χωριό της χώρας στο Μύλο των ξωτικών στα Τρίκαλα.

Οι χιλιάδες επισκέπτες απ όλη την χώρα που βρίσκονταν εκείνη την ώρα στο πάρκο, είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν ένα Χριστουγεννιατικο πρόγραμμα με σύμμαχο τον καλό καιρό και την ευχάριστη διάθεση.

” Η συνεργασία με την ομάδα του Μύλο των ξωτικών κρατάει πολλά χρόνια και η εκτίμηση είναι αμοιβαία. Πάρα την καραντίνα και την πανδημία, η ομάδα μας κατάφερε να μείνει ζωντανή, πράγμα δύσκολο καθώς πολλά σχήματα περνάνε κρίση. Είμαι τυχερός καθώς όλα τα παιδιά, μικρά και μεγάλα, αγαπάνε την φιλαρμονικη τη στηρίζουν με όλες τις δυνάμεις τους.

Η φιλαρμονικη συνεχιζει το έργο της με μόνο στόχο την σωστή εκπαίδευση των παιδιών μας, την προβολή της πόλης μας αλλά και την ψυχαγωγία των ολων των δημοτών καθως έχουμε προγραμματισει μια σειρα απο εκδηλωσεις τοσο στο Τυρναβο αλλα και σε διαφορα μερη της χωρας μας.

Τόνισε ο διευθυντής και μαέστρος της φιλαρμονικης κ. Σαμαντζης Θέμης.

Μπράβο σε όλα τα παιδιά, τα μέλη , το σύλλογο εκτελεστών και το Δ.Σ που πάρα τις δυσκολίες συνεχίζουν να προσφέρουν για το καλό της πόλης.