Καθαρίζει ρέματα στο Δήμο Κιλελέρ η Περιφέρεια

Η Περιφέρεια Θεσσαλίας έχει σε εξέλιξη ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα αντιπλημμυρικών έργων συνολικού προϋπολογισμού 2.000.000 ευρώ στο Δήμο Κιλελέρ.

Έχει ολοκληρωθεί σε μήκος 1,5 χλμ. ο καθαρισμός του ρέματος Νεμπεγλεριώτη  στη Νίκαια και η κατασκευή μικρών τεχνικών, καθώς και ο καθαρισμός του ρέματος Κριτσιλάρ που διέρχεται από την κοινότητα Ζαππείου και κατάντι της κοινότητας Νέων Καρυών σε μήκος 2,5 χιλιομέτρων.

Στο πλαίσιο του συγκεκριμένου έργου εντάσσονται επιπλέον, εργασίες καθαρισμού  των ρεμάτων Γκουσμπασανιώτης, Μύρων – Νέου Περιβολίου, Πλατανόρεμα – Κατσαούνα – Κεφαλόβρυσο και η αποκατάσταση αγωγού αποχέτευση ομβρίων στην περιοχή του Μελισσοχωρίου.

«Σε περιοχές του Δήμου Κιλελέρ υλοποιούμε ένα εκτεταμένο πρόγραμμα αντιπλημμυρικών έργων για την ενίσχυση της πρόληψης  και της προστασίας των πολιτών, του περιβάλλοντος και των υποδομών» δηλώνει ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός. «Είναι έργα ουσίας που δεν φαίνονται αλλά αποδίδουν σε στιγμές κρίσης» προσθέτει ο Περιφερειάρχης.