Εξιχνιάστηκαν 5 περιπτώσεις κλοπής στον Τυρναβο

Από το Αστυνομικό Τμήμα Τυρνάβου εξιχνιάστηκαν -5- περιπτώσεις κλοπής, τετελεσμένες και σε απόπειρα και συνελήφθη, σήμερα (01-12-2021) το πρωί στον Τύρναβο, από αστυνομικούς της προαναφερόμενης Υπηρεσίας, -1- ημεδαπός.

Ειδικότερα, όπως προέκυψε, ο δράστης διέπραξε τις εξής περιπτώσεις κλοπής στην πόλη του Τυρνάβου:

  • το μεσημέρι της 19-11-2021, εισήλθε σε Ιερό Ναό της πόλης και αφαίρεσε από τσάντα ημεδαπής το χρηματικό ποσό των -75- ευρώ και προσωπικά έγγραφα και
  • από προχθές (29-11-2021) έως χθες (30-11-2021) το πρωί, διέρρηξε -3- καταστήματα, αφαιρώντας από τα -2- το συνολικό χρηματικό ποσό των -60- ευρώ, ενώ από το τρίτο δεν αφαίρεσε χρηματικό ποσό ή αντικείμενα.

Επιπλέον, κατά το ίδιο χρονικό διάστημα διάρρηξης των καταστημάτων, αφαίρεσε ποδήλατο από αυλή οικίας, ιδιοκτησίας ημεδαπής.

Στην κατοχή του δράστη βρέθηκαν και κατασχέθηκαν -1- διαρρηκτικό εργαλείο (σκύλα), -1- μπαταρία αυτοκινήτου και το αφαιρεθέν ποδήλατο, το οποίο αποδόθηκε στη νόμιμη δικαιούχο του.  

Σημειώνεται ότι ο συλληφθείς έχει απασχολήσει επανειλημμένα κατά το παρελθόν τις Αρχές για παρόμοιες περιπτώσεις κλοπής, ενώ ερευνάται τυχόν εμπλοκή του σε άλλα αδικήματα. 

Προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Τυρνάβου.  

ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΙΟ ΤΗΣ ΜΑΧΗΣ

κατσάνης, youtube.com

τυρναβος, google


Pin It on Pinterest