Με απόλυτη επιτυχία η εκδήλωση-διάλεξη του Δήμου Τυρνάβου

Με απόλυτη επιτυχία και σημαντική συμμετοχή, τηρουμένων παράλληλα όλων των υγειονομικών μέτρων, πραγματοποιηθήκε η εκδήλωση-διάλεξη του Δήμου Τυρνάβου με αφορμή τη Διεθνή Ημέρα για την εξάλειψη της βίας κατά των γυναικών.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 25 Νοεμβρίου 2021 και ώρα 7:00μμ στο Δημοτικό Θέατρο Τυρνάβου και κατά την είσοδο ήταν απαραίτητο το πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νόσησης.

Την εκδήλωσε χαιρέτησε ο Δήμαρχος Τυρνάβου, Γιάννης Κόκουρας ο οποίος εξήρε τον ρόλο της γυναίκας στην σύγχρονη κοινωνία.

Συγκίνηση προκάλεσε ο χαιρετισμός-τοποθέτηση του εμπνευστή της εκδήλωσης, του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου Γιώργου Σακούτσιου, ο οποίος αναφέρθηκε με ιδιαίτερη ευαισθησία στο φαινόμενο της βίας κατά των γυναικών και των πρόσφατων γυναικοκτονιών. Συγχρόνως, δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τόσο όλες τις ομιλήτριες όσο και το πλήθος κόσμου που παραβρέθηκε.

Οι εισηγήσεις υπήρξαν εξόχως ουσιαστικές και άκρως παραγωγικές, βοηθώντας να εξαχθούν σημαντικότατα συμπεράσματα στην προσπάθεια για την εξάλειψη της βίας κατά των γυναικών.

Τέλος, συγκλονιστική ήταν η παράσταση των μαθητών του ΓΕΛ Τυρνάβου για την Παγκόσμια ημέρα εξάλειψης της βίας κατά των γυναικών.

Ο Δήμος Τυρνάβου δεσμεύεται με αίσθημα ευθύνης να διοργανώσει παρόμοιες εκδηλώσεις στο μέλλον για αντίστοιχα φλέγοντα κοινωνικά ζητήματα.