Με 16 μετάλλια η ομάδα Α.Ο.Ταεκβοντό Αμπελώνα “ΕΥΖΗΝ” στο Ωραιόκαστρο

Μετά από αποχή 2 ετών, οι αθλητές μας επιστρέψανε στις αγωνιστικές υποχρεώσεις τους με πολλές νίκες στο 1ο διασυλλογικό πρωτάθλημα Ταεκβοντό για το 2021 που διοργάνωσε η Ένωση Ταεκβοντό Βορείου Ελλάδας στην Θεσσαλονίκη στο κλειστό γυμναστήριο του Ωραιόκαστρου.

Η ομάδα μας Α.Ο. Ταεκβοντό Αμπελώνα “ΕΥΖΗΝ” συμμετείχε με 23 αθλητές και κατάφερε να κατακτήσει 16 μετάλλια, σε σύνολο 763 αθλητών και αθλητριών από 96 συλλόγους από όλη την Βόρεια Ελλάδα.

Κατακτήσαμε 6 Χρυσά μετάλλια:

1) ?Αβδουλά Χριστίνα του Κωνσταντίνου
2) ?Τσέτσιλα Δέσποινα του Ιωάννη
3) ?Μαστοροδήμου Παναγιώτα του Παναγιώτη
4) ?Γιαννούλας Γεώργιος του Αλέξη
5) ?Γρηγορίου Μάριος του Ιωάννη
6) ?Μπαργιώτας Μάνος του Ηλία

7 Ασημένια μετάλλια:

1) ?Ντόβα Κατερίνα του Νικολάου
2) ?Ντόβα Ειρήνη του Χαράλαμπου
3) ?Μπαργιώτα Αναστασία του Ηλία
4) ?Τσακνάκης Γεώργιος του Νικολάου
5) ?Μπζιώτας Άγγελος του Θοδωρή
6) ?Τσέτσιλας Κωνσταντίνος του Ιωάννη
7) ?Πρασσάς Βάγγος του Ευάγγελου

3 χάλκινα μετάλλια:

1) ?Ντόβα Καλλιόπη του Νικολάου
2) ?Μπικέρη Ελευθερία του Ιωάννη
3) ?Παπαϊωάννου Παναγιώτης του Γεωργίου

Συγχαρητήρια σε όλους τους αθλητές και τις αθλήτριες για τις διακρίσεις τους και ειδικότερα ένα μεγάλο μπράβο σε όλα τα παιδιά για την προσπάθεια που κατέβαλαν και τις νίκες που πέτυχαν, χωρίς ωστόσο να καταφέρουν να μπούνε στο βάθρο τον νικητών για πολύ λίγο.

Δεν πειράζει, συνεχίζουμε δυνατά για τους επόμενους στόχους μας.. και φυσικά ένα μεγάλο ευχαριστώ στους καταπληκτικούς γονείς τις ομάδας μας, που ήταν όλη μέρα και κάποιοι 2 ημέρες.. εκεί έξω.. στο στάδιο και ενθάρρυναν και υποστήριζαν τις προσπάθειες όλων των παιδιών.. ότι και να πω για εσάς θα είναι πολύ λίγο, “ΕΥΖΗΝ”.. ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ.!!!!!!!