Τυρναβίτικα Νέα

Ειδήσεις από Τύρναβο, Αμπελώνα, Λάρισα

Το όνομα του Βασίλη Καραπιάλη παίρνει το προπονητικό κέντρο της ΑΕΛ στα Δένδρα

karapialis 094841 - Το όνομα του Βασίλη Καραπιάλη παίρνει το προπονητικό κέντρο της ΑΕΛ στα Δένδρα

Mε προσωπική απόφαση του κ. Αλέξη Κούγια το προπονητικό κέντρο των Δένδρων θα πάρει την ονομασία: «ΠΡΟΠΟΝΗΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΑΕΛ – ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΑΡΑΠΙΑΛΗΣ»

προς τιμήν του μεγαλύτερου ποδοσφαιριστού που ανέδειξε η ΑΕΛ και το ποδόσφαιρο της Θεσσαλίας.

Ήδη έχει δοθεί εντολή να κατασκευαστεί μία πινακίδα που θα έχει μήκος όσο και η είσοδος του προπονητικού κέντρου, περίπου 7 μέτρα και ύψος 1 μέτρο με ειδικό φωτισμό.

Η τοποθέτηση της πινακίδας θα γίνει τις αμέσως προσεχείς ημέρες και θα ακολουθήσει αγιασμός.

Η τελετή θα έχει επίσημο χαρακτήρα και θα προσκληθούν προσωπικότητες Πανελληνίου κύρους από το ποδόσφαιρο, παλιοί συμπαίκτες του Βασίλη Καραπιάλη που έπαιξαν μαζί του στην ΑΕΛ, στον Ολυμπιακό και στην Εθνική ομάδα, προσωπικότητες από την κεντρική πολιτική σκηνή, από την Περιφέρεια Θεσαλλίας, από την τοπική αυτοδιοίκηση, από τις ΕΠΣ Θεσσαλίας, εκπρόσωποι των γειτονικών ΠΑΕ και όλων των ερασιτεχνικών σωματείων Λαρίσης.

Την τελετή της επίσημης ονομασίας θα γίνει προσπάθεια να τιμήσει με την παρουσία του τόσο ο Υφυπουργός Αθλητισμού κ. Λευτέρης Αυγενάκης, όσο και η ηγεσία του Ελληνικού ποδοσφαίρου.


30712123 10215640817554664 584629350603685888 n 1 - Το όνομα του Βασίλη Καραπιάλη παίρνει το προπονητικό κέντρο της ΑΕΛ στα Δένδρα

collage - Το όνομα του Βασίλη Καραπιάλη παίρνει το προπονητικό κέντρο της ΑΕΛ στα Δένδρα


Pin It on Pinterest