Συνεδρίασε το Συντονιστικό Τοπικό Όργανο Πολιτικής Προστασίας Δήμου Τυρνάβου.

Στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου Τυρνάβου, πραγματοποιήθηκε η σύσκεψη του Συντονιστικού Τοπικού Οργάνου (Σ.Τ.Ο.) του Δήμου Τυρνάβου, με θέμα: «Αντιμετώπιση κινδύνων ενόψει χειμερινής περιόδου 2021-2022». Στόχος της σύσκεψης ήταν ο συντονισμός όλων των εμπλεκόμενων φορέων και η προετοιμασία όλων για μια ομαλή χειμερινή περίοδο.

Κατά τη συνεδρίαση συζητήθηκε ο σχεδιασμός και ο καθορισμός των ρόλων όλων των φορέων, ώστε να αντιμετωπιστούν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο θέματα πολιτικής προστασίας κατά την ερχόμενη χειμερινή περίοδο, και ιδιαίτερα όσον αφορά την αντιμετώπιση πλημμυρικών φαινομένων και κινδύνων από χιονοπτώσεις και παγετό. Επίσης τονίστηκε ότι κύριο μέλημα όλων πρέπει να είναι ο συντονισμός, η ετοιμότητα και η έγκαιρη αντιμετώπιση των όποιων φαινομένων προκύπτουν.

Στη συνεδρίαση παρευρέθησαν: οι Αντιδήμαρχοι Τυρνάβου Κων/νος Χρυσοβέργης και Χριστόφορος Κατσαρός, ο Αντιπύραρχος Δ/της Α΄ ΠΣ Λάρισας Γεώργιος Βαρδάτσικος, ο Διοικητής ΑΤ Τυρνάβου Αστυνόμος Α΄ Σεραφείμ Μπίρδας, ο Ταγματάρχης ΜΧ του 730ΤΜΧ Αμπελώνα Γεώργιος Μερεντίτης, ο Δασάρχης Λάρισας Αστέριος Γκάτσικος, ο Δ.Σ. Θωμάς Κόμπος, η Γ.Γ. Δήμου Τυρνάβου Ελένη Ζαρόγιαννου, ο Δ/ντης Τεχνικών Υπηρεσιών Δ. Τυρνάβου Δημήτριος Γερακίνης, η Δ/ντρια Περιβάλλοντος Δ. Τυρνάβου Θεοδώρα Γιουβρή, ο Αντιπρόεδρος ΔΕΥΑΤ Σακελάρης Απόστολος, ο Πρ/μενος Τμ. Μελετών & Εκτέλεσης Έργων ΔΕΥΑΤ Κων/νος Παπαϊωάννου, ο εκπρόσωπος ΕΠΟΜΕΑΑ Δημήτριος Τσάλτας και ο δημοτικός υπάλληλος του Γραφείου Πολιτικής Προστασίας Ιωάννης Πουρνάρας.