ΕΞ ΑΠΟΣΤΑΣΕΩΣ ΟΜΑΔΙΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ ΓΙΑ ΑΝΕΡΓΟΥΣ

Το Κέντρο Κοινότητας Δήμου Τυρνάβου σε συνεργασία με το Δίκτυο Πληροφόρησης και Συμβουλευτικής Εργαζομένων και Ανέργων του ΙΝΕ ΓΣΕΕ υλοποίησε με επιτυχία το εξ αποστάσεως ομαδικό εργαστήρι, την Τρίτη 09 Νοεμβρίου 2021, με θέμα : «Διαμορφώνοντας ένα πλάνο αναζήτησης εργασίας».

Στόχος του εργαστηρίου είναι η ενθάρρυνση και η ενδυνάμωση των συμμετεχόντων, ώστε να ανταποκριθούν στις νέες και διαρκώς μεταβαλλόμενες συνθήκες εργασίας. 

Το Κέντρο Κοινότητας και το Παράρτημα Ρομά του Δήμου Τυρνάβου εντάσσονται στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Περιφερειακό Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Θεσσαλίας 2014-2020» και συγχρηματοδοτούνται από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο. Τα Κέντρα Κοινότητας αποτελούν το πρώτο σημείο επαφής των πολιτών που αντιμετωπίζουν κάποιο κοινωνικό πρόβλημα και χρειάζονται τη συνδρομή της Πολιτείας.

Για πληροφορίες αναφορικά με τις δράσεις του Κέντρου Κοινότητας: τηλ: 2492350315, email: kentrokoinotitasdt@gmail.com, Παράρτημα Ρομά: τηλ:2492022609, email: kentrokoinotitasromadt@gmail.com, ώρες υποδοχής κοινού 08:00-14:00.