Ανακοίνωση αγροτικού συλλόγου Τυρνάβου

Τα μέλη του Δ.Σ του αγροτικού συλλόγου Τυρνάβου μετά την πραγματοποίηση έκτακτου διοικητικού συμβουλίου το οποίο συγκαλέστηκε εξετίας των δεκάδων τηλεφωνημάτων που δέχτηκε από συναδέλφους μας αγρότες σχετικά με την προκαταβολή αποζημίωσης που λαμβάνουν αυτή την περίοδο με καθυστέρηση πέντε μηνών,παρόλες τις κυβερνητικές εξαγγελίες και τις παρελάσεις που έγιναν από υπουργούς και υπηρεσιακούς παράγοντες σε φιέστες που διοργανώθηκαν είδαν στα βιβλιάρια τους μηδενικά ποσά.

Η καινούργια καλλιεργητική περίοδος έχει ξεκινήσει και τα καλλιεργητικά έξοδα-λογαριασμοί, τρέχουν με αυξήσεις που φτάνουν στο 100% (ΔΕΗ, πετρέλαιο, γεωργικά εφόδια, εφκα) αυτό έχει ως αποτέλεσμα εκατοντάδες αγρότες στην ευρύτερη περιοχή μας να βρίσκονται σε απόγνωση. Είναι ξεκάθαρο ότι ο κυβερνητικός εμπαιγμός συνεχίζετε διότι με διάφορες προφάσεις δεκάδες συνάδερφοί μας πετάγονται απ΄έξω από τη διαδικασία της προκαταβολής του 40%.

Ο αγροτικός σύλλογος και η ΕΟΑΣΝΛ με γνώμονα πάντα την προάσπισή των συναδέλφων μας και την αποκατάσταση των αδικιών που γίνονται εις βάρος τους θα πραγματοποίηση συνάντηση με τον προϊστάμενο του ΕΛΓΑ Θεσσαλίας για να ενημερωθεί διεξοδικά για την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί σχετικά με τις αποζημιώσεις.

Άμεσα θα πραγματοποιθεί ανοιχτή γενική συνέλευση ώστε να ενημερώσουμε τον Αγροτικό κόσμο της περιοχής και όλοι μαζί να αποφασίσουμε τις δράσεις μας το επόμενο διάστημα.

κατσάνης, youtube.com

τυρναβος, google


Pin It on Pinterest