Στη Λάρισα ο Λάκης Γαβαλάς


Η αυτοβιογραφία , το βιβλίο με τίτλο “Λάκης Γαβαλάς Loaded” θα παρουσιαστεί στη Λάρισα την Πέμπτη 11 Νοεμβρίου 2021 στις 7 το απόγευμα στο 4ο Δημοτικό Σχολείο Λάρισας (Ανθ.Γαζή με Κουμουνδούρου) σε ανοικτή για το κοινό εκδήλωση με τη διοργάνωση των εκδόσεων Άγκυρα, του περιοδικού Wish με την υποστήριξη του βιβλιοπωλείου “΄Ανεμος”. Στην εκδήλωση ο Λάκης Γαβαλάς θα συνομιλήσει με τον Σωτήρη Πολύζο ενώ για το βιβλίο και τον συγγραφέα θα μιλήσει η ψυχολόγος Τένια Μακρή.

Ο Λάκης Γαβαλάς, μια πληθωρική προσωπικότητα με μακρά διαδρομή και έντονη παρουσία στο χώρο της μόδας, μιλάει στο βιβλίο του για όλα : τα παιδικά του χρόνια, το καλλιτεχνικό του ξεκίνημα ως χορευτής στα νεανικά του χρόνια, τη διαδρομή του στο χώρο της μόδας ως επιχειρηματία και δημιουργού, τις συναντήσεις του με διάσημες προσωπικότητες, τη δύσκολη περίοδο του εγκλεισμού του στη φυλακή και τέλος την επανεκκίνησή του στο σήμερα σε όλα τα πεδία της ζωής.

Γράφει μεταξύ άλλων στο βιβλίο του ο Λάκης Γαβαλάς “… «Διηγήθηκα γεγονότα του παρελθόντος ξανά και ξανά σε χρόνο αρκετά μεταγενέστερο από τότε που είχαν συμβεί. Το ζήτημα ήταν να βγω από την ιστορία που είχα διηγηθεί στον εαυτό μου για τον εαυτό μου για να την ξαναγράψω έτσι ώστε να μην είναι μόνο ατομική «λύτρωση», αλλά να αφορά και τους άλλους»

Η είσοδος στην εκδήλωση θα επιτραπεί μόνον με την επίδειξη πιστοποιητικού εμβολιασμού ή πιστοποιητικού νόσησης.

κατσάνης, youtube.com

τυρναβος, google

#αμπελωνας