Ροντούλης: “Είναι απαράδεκτη η έλλειψη θέρμανσης σε Σχολεία του Δ. Τυρνάβου”.

Η ώρα άλλαξε, αλλά τα μυαλά των διοικούντων στον Δήμο Τυρνάβου φαίνεται πως είναι ακόμη κολλημένα στη θερινή περίοδο.

Υποστηρίζουμε την παραπάνω διαπίστωση , διότι δεν εξηγείται διαφορετικά η αδιαφορία που δείχνει η δημοτική αρχή έναντι του ψύχους που κυριαρχεί στις αίθουσες διδασκαλίας αρκετών Σχολείων του Τυρνάβου.
Πρόκειται για φαινόμενο απαράδεκτο. Φτάσαμε στον Νοέμβριο και σε Σχολικές μονάδες του Τυρνάβου λείπει η θέρμανση , με αποτέλεσμα μαθητές και δάσκαλοι να αισθάνονται παραμελημένοι και ανίκανοι να επιτελέσουν σωστά το μαθησιακό τους έργο.
Για λόγους ευνόητους δεν συγκεκριμενοποιούμε τα Σχολεία που έχουν πρόβλημα. Όμως , με κάθε καλή προαίρεση , καλούμε τη δημοτική αρχή να πράξει το αυτονόητο, φροντίζοντας τάχιστα για την αποκατάσταση της θέρμανσης, έτσι ώστε να αποκατασταθεί η ομαλή λειτουργία των προαναφερθέντων  Σχολείων.
Εν έτει 2021 είναι αδιανόητη μια τέτοια δυσλειτουργία στον  Δήμο Τυρνάβου. Επιτέλους, οι υπεύθυνοι ας αναλάβουν τις ευθύνες τους , διαφορετικά καλά θα κάνουν να πάνε στα σπίτια τους , καθώς η αδράνειά τους σε θέματα τέτοιου μεγέθους προσβάλλει το σύνολο των αυτοδιοικητικών αιρετών του τόπου μας.
Περιμένουμε την γρήγορη επίλυση του προβλήματος, διαφορετικά θα αναγκαστούμε να επανέλθουμε…
κατσάνης, youtube.com

τυρναβος, google


Pin It on Pinterest