Ροντούλης: “Είναι απαράδεκτη η έλλειψη θέρμανσης σε Σχολεία του Δ. Τυρνάβου”.

Η ώρα άλλαξε, αλλά τα μυαλά των διοικούντων στον Δήμο Τυρνάβου φαίνεται πως είναι ακόμη κολλημένα στη θερινή περίοδο.

Υποστηρίζουμε την παραπάνω διαπίστωση , διότι δεν εξηγείται διαφορετικά η αδιαφορία που δείχνει η δημοτική αρχή έναντι του ψύχους που κυριαρχεί στις αίθουσες διδασκαλίας αρκετών Σχολείων του Τυρνάβου.
Πρόκειται για φαινόμενο απαράδεκτο. Φτάσαμε στον Νοέμβριο και σε Σχολικές μονάδες του Τυρνάβου λείπει η θέρμανση , με αποτέλεσμα μαθητές και δάσκαλοι να αισθάνονται παραμελημένοι και ανίκανοι να επιτελέσουν σωστά το μαθησιακό τους έργο.
Για λόγους ευνόητους δεν συγκεκριμενοποιούμε τα Σχολεία που έχουν πρόβλημα. Όμως , με κάθε καλή προαίρεση , καλούμε τη δημοτική αρχή να πράξει το αυτονόητο, φροντίζοντας τάχιστα για την αποκατάσταση της θέρμανσης, έτσι ώστε να αποκατασταθεί η ομαλή λειτουργία των προαναφερθέντων  Σχολείων.
Εν έτει 2021 είναι αδιανόητη μια τέτοια δυσλειτουργία στον  Δήμο Τυρνάβου. Επιτέλους, οι υπεύθυνοι ας αναλάβουν τις ευθύνες τους , διαφορετικά καλά θα κάνουν να πάνε στα σπίτια τους , καθώς η αδράνειά τους σε θέματα τέτοιου μεγέθους προσβάλλει το σύνολο των αυτοδιοικητικών αιρετών του τόπου μας.
Περιμένουμε την γρήγορη επίλυση του προβλήματος, διαφορετικά θα αναγκαστούμε να επανέλθουμε…