Θ. Παιδής: Στηρίζουμε την Ανάβαση Ελασσόνας από την πρώτη στιγμή

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η 5η Ανάβαση Ελασσόνας, καταδεικνύοντας πως η συγκεκριμένη διοργάνωση έχει αποκτήσει ξεχωριστή θέση στον «χάρτη» του μηχανοκίνητου αθλητισμού. 

Ως ιδιαιτέρως θετικά στοιχεία καταγράφονται οι δεκάδες συμμετοχές στον αγώνα, ενώ εντύπωση προκάλεσε ο μεγάλος αριθμός των θεατών που παρακολούθησε τις διαδρομές των οδηγών. 

Για μία ακόμη χρονιά ο Θανάσης Παιδής βρέθηκε κοντά στους διοργανωτές της Ανάβασης Ελασσόνας, παρακολουθώντας από κοντά τις προσπάθειες των συμμετεχόντων όπως και το αυξημένο ενδιαφέρον που δείχνουν οι λάτρεις των αγωνιστικών αυτοκινήτων.

Ο Θανάσης Παιδής δήλωσε τα εξής: 

«Η Περιφέρεια Θεσσαλίας στηρίζει έμπρακτα τη διοργάνωση της Ανάβασης Ελασσόνας από την πρώτη στιγμή. 

Αξίζουν θερμά συγχαρητήρια σε όλους τους οδηγούς που έλαβαν μέρος, στα μέλη της Λέσχης Αυτοκινήτου και Μοτοσικλέτας Καλλιθέας Ελασσόνας (ΛΑΜΚΕ), όπως επίσης και  στους εθελοντές, καθώς όλοι έβαλαν τα δυνατά τους – και τελικά τα κατάφεραν – ώστε να παρακολουθήσουμε έναν συναρπαστικό αγώνα.

Η πείρα που προκύπτει από την συγκεκριμένη διοργάνωση μπορεί, πλέον, να κεφαλαιοποιηθεί και να πάει τον σχεδιασμό ένα βήμα μπροστά… Κοινός στόχος αποτελεί η φιλοξενία στην  περιοχή μας ενός πανελλήνιου πρωταθλήματος. Αυτός ο στόχος μπορεί – μέσα από το όραμα και τη συνεργασία –  να επιτευχθεί. 

Έτσι καταδεικνύεται ότι ο αθλητικός τουρισμός και οι υψηλού επιπέδου διοργανώσεις μπορούν να συμβάλουν σημαντικά στην τόνωση της τοπικής οικονομίας και να αποτελέσουν μια πρώτης τάξεως διαφήμιση για την περιοχή μας.

Εμείς, από την πλευρά μας, δηλώνουμε πως θα είμαστε με έμπρακτό τρόπο πάντα κοντά στους φορείς ώστε να λάβει σάρκα και οστά το σχέδιο για την πραγμάτωση αθλητικών διοργανώσεων με πανελλήνιο και διεθνές ενδιαφέρον. Με αυτόν τον τρόπο επιτυγχάνεται η εξωστρέφεια που τόσο έχουμε ανάγκη, ώστε να δημιουργηθεί προστιθέμενη αξία για τους πολίτες και τις κοινωνίες του τόπου μας» υπογράμμισε, κλείνοντας, ο Θανάσης Παιδής.