Τυρναβίτικα Νέα

Ειδήσεις από Τύρναβο, Αμπελώνα, Λάρισα

Ζητούν κάτοικοι του Τυρνάβου την…

202110011055214399 1 e1634801316337 - Ζητούν κάτοικοι του Τυρνάβου την...

Του: Κυριάκου Βελόπουλου

ΠΡΟΣ: Την κ. Υπουργό Πολιτισμού και Αθλητισμού Τον κ. Υπουργό Εσωτερικών

ΘΕΜΑ: «Ζητούν κάτοικοι του Τυρνάβου την αποπεράτωση του ημιτελούς και εγκαταλειμμένου κλειστού κολυμβητηρίου της πόλης τους προς όφελος της τοπικής κοινωνίας»

Κυρία και κύριε Υπουργοί,

Σύμφωνα με ενημέρωση από κατοίκους του Τυρνάβου και σύμφωνα με ανάρτηση σε τοπική ιστοσελίδα του Διαδικτύου, το ημιτελές και εγκαταλειμμένο κλειστό κολυμβητήριο του Τυρνάβου είναι ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα απαξίωσης της δημόσιας περιουσίας που εγκλωβίζεται στον λαβύρινθο της γραφειοκρατίας. Μας ενημέρωσαν οι ως άνω ότι το κτίριο παραμένει για πολλά χρόνια ένα κουφάρι, σ’ έναν εμβληματικό χώρο πρασίνου και άθλησης, στο πάρκο της Τούμπας, στην πόλη τους και δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί. Μάλιστα, χρόνο με τον χρόνο, φθείρεται και μετατρέπεται σε «σκουπιδότοπο», φτάνοντας να αποτελεί, ουσιαστικά, εστία μόλυνσης. Καταγγέλλουν οι ανωτέρω ως κοροϊδία προς τους κατοίκους της εν λόγω επαρχιακής πόλης τις όποιες ενέργειες, συναντήσεις και υποσχέσεις έχουν καταγραφεί από τους αρμοδίους φορείς και από την Πολιτεία, που από το χρονικά μακρινό πρόγραμμα «Ελλάδα 2004», μέχρι σήμερα, έχουν οδηγήσει στην εγκατάλειψη το συγκεκριμένο έργο. Ζητούν, εν κατακλείδει, οι ως άνω κάτοικοι του Τυρνάβου την ολοκλήρωση και αποκατάσταση του παραπάνω ημιτελούς και εγκαταλειμμένου κλειστού κολυμβητηρίου της πόλης τους και τη μετατροπή του σε Κέντρο Κολύμβησης, Άθλησης και Φυσιοθεραπείας προς όφελος της τοπικής κοινωνίας.

Με δεδομένα όλα τα παραπάνω,

Ερωτώνται οι κ. κ. Υπουργοί:

Προτίθεσθε να προχωρήσετε αρμοδίως, κατά το μερίδιο ευθύνης που σας αναλογεί, τις σχετικές διαδικασίες για την αποπεράτωση του ημιτελούς και εγκαταλειμμένου κλειστού κολυμβητηρίου του Τυρνάβου και τη μετατροπή αυτού σε Κέντρο Κολύμβησης, Άθλησης και Φυσιοθεραπείας προς όφελος της τοπικής κοινωνίας;

Ο ερωτών Βουλευτής ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΟΣ


30712123 10215640817554664 584629350603685888 n 1 - Ζητούν κάτοικοι του Τυρνάβου την...

collage - Ζητούν κάτοικοι του Τυρνάβου την...


Pin It on Pinterest