Όχι στην ιδιωτικοποίηση της ΔΕΗ – Όχι στις αυξήσεις του ηλ. ρεύματος

Προς τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Τυρνάβου.

Κύριε Πρόεδρε, με την παρούσα επιστολή ζητούμε να εισαχθεί προς συζήτηση στη συνεδρίαση του Δ.Σ. του Δήμου μας, το θέμα της ιδιωτικοποίησης της ΔΕΗ, με σκοπό να εκφραστεί δημόσια η αντίθεση του Δημοτικού συμβουλίου στις δρομολογούμενες αποφάσεις.

Η απόφαση της κυβέρνησης να εκχωρήσει το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών της ΔΕΗ  στους ιδιώτες θα οδηγήσει σε τεράστια αύξηση των τιμολογίων. Το γεγονός αυτό  θα στερήσει τη δυνατότητα της χρήσης του αγαθού της ηλεκτρικής ενέργειας από πάρα πολλούς συμπολίτες μας. 

Συναισθανόμενοι την ανάγκη να αντιδράσουμε συλλογικά και ενωτικά απευθυνόμαστε σε όλους τους δημοτικούς συμβούλους ώστε όλοι μαζί (και πέρα από τις επιμέρους διαφορετικές προσεγγίσεις)  να αποτρέψουμε μια καταστροφική εξέλιξη  για τους συνδημότες μας. 

Η ΔΕΗ είναι εθνική υπόθεση και η ηλεκτρική ενέργεια βασικό κοινωνικό αγαθό γι’ αυτό ενώνουμε την φωνή μας, με τους εργαζόμενους της ΔΕΗ, τους υπόλοιπους κοινωνικούς φορείς και όλους τους πολίτες της χώρας και ζητάμε να μην επιβαρύνονται οι πολλοί για την κερδοφορία των λίγων.

Τσιόπας Χρήστος

Λαγκιώλη – Μπίλιου Φανή

Παιδή – Νασίκα Μαρία

Σουρλατζή Χαρίκλεια

Δημ. σύμβουλοι  ΣυνΠολιτεια

  δημοτική παράταξη   Δήμου Τυρνάβου

κατσάνης, youtube.com

τυρναβος, google


Pin It on Pinterest