Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών Φαλάνης: “Όλοι μαζί την Κυριακή να δώσουμε ζωή από τη ζωή μας….”

Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών Φαλάνης: “Όλοι μαζί την Κυριακή να δώσουμε ζωή από τη ζωή μας….”

“Ελάτε όλοι να δώσουμε ζωή από τη ζωή μας, να προσφέρουμε το αίμα μας για το συνάνθρωπό μας που το έχει ανάγκη. Να ανοίξουμε για ακόμη μια φορά την αγκαλιά μας , με όλα τα μέτρα προστασίας για τον κορωνοϊό.
Έχοντας δίπλα μας το έμπειρο δυναμικό του Γενικού νοσοκομείου Λάρισας και τους εθελοντές του Ερυθρού Σταυρού της περιοχής μας , που δίνουν πάντα δυναμικό παρών στην προσπάθεια μας”.
Πάντα έτοιμος ο Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών Φαλάνης και η Πρόεδρός του Ειρήνη Μάνη, καλούν νέους και παλιούς αιμοδότες, για να δώσουν δυναμικό παρών στην αιμοδοσία, που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 17 Οκτωβρίου 2021 στο Πολιτιστικό Κέντρο Φαλάνης από τις 8.30 το πρωί μέχρι τη 13.30 το μεσημέρι.
“Η Φλόγα της Αγάπης και της Ελπίδας» αποτελεί ένα σύμβολο ευαισθητοποίησης και ενίσχυσης του κινήματος εθελοντικής αιμοδοσίας!!!
Η αιμοδοσία είναι δώρο ζωής, πράξη προσφοράς αγάπης και αλληλεγγύης!!!
Η παρουσία σας και η συμμετοχή σας, μας δίνουν δύναμη και διάθεση να συνεχίσουμε το έργο μας!!!
Εθελοντών Αιμοδοτών Φαλάνης2 - Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών Φαλάνης: "Όλοι μαζί την Κυριακή να δώσουμε ζωή από τη ζωή μας...."
Εθελοντών Αιμοδοτών Φαλάνης1 - Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών Φαλάνης: "Όλοι μαζί την Κυριακή να δώσουμε ζωή από τη ζωή μας...."
Ακολουθήστε τα Τυρναβίτικα Νέα  στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

30712123 10215640817554664 584629350603685888 n 1 - Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών Φαλάνης: "Όλοι μαζί την Κυριακή να δώσουμε ζωή από τη ζωή μας...."

collage - Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών Φαλάνης: "Όλοι μαζί την Κυριακή να δώσουμε ζωή από τη ζωή μας...."


fast food ambelon - Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών Φαλάνης: "Όλοι μαζί την Κυριακή να δώσουμε ζωή από τη ζωή μας...."

ambelonas1 armonia 2021 - Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών Φαλάνης: "Όλοι μαζί την Κυριακή να δώσουμε ζωή από τη ζωή μας...."

Λάρισα Νομός Λάρισας