ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΑΔΙΚΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΣΥΜΒΑΝΤΩΝ


(03.10.2021)

Σύλληψη ημεδαπής για παραβίαση των μέτρων για την πρόληψη ασθενειών

Συνελήφθη χθες (02-10-2021) το βράδυ στη Λάρισα, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Λάρισας, μία ημεδαπή, διότι κατελήφθη, ως προσωρινά υπεύθυνη καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος, να απασχολεί εργαζόμενο που στερούνταν πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νόσησης ή διαγνωστικού ελέγχου (PCR ή rapid test). Επιπλέον, σε βάρος της συλληφθείσας και του εργαζόμενου επιβλήθηκαν τα προβλεπόμενα διοικητικά πρόστιμα, ενώ η λειτουργία του καταστήματος αναστάλθηκε για -7- ημέρες.

Σύλληψη δύο ημεδαπών για παράβαση της νομοθεσίας περί ναρκωτικών

Συνελήφθησαν σήμερα (03-10-2021) τις μεταμεσονύχτιες ώρες στην ευρύτερη περιοχή της Λάρισας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) Λάρισας, δύο ημεδαποί, διότι κατά τον έλεγχο που διενεργήθηκε στο Ι.Χ. επιβατικό αυτοκίνητο που επέβαιναν, βρέθηκε στην κατοχή τους και κατασχέθηκε μία νάιλον συσκευασία με κοκαΐνη, βάρους -0,55- γραμμαρίων.

Σύλληψη ημεδαπού για παράβαση της νομοθεσίας περί ναρκωτικών

Συνελήφθη σήμερα (03-10-2021) τις μεταμεσονύχτιες ώρες στην ευρύτερη περιοχή της Λάρισας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) Λάρισας, ένας ημεδαπός, διότι κατά τον έλεγχο που διενεργήθηκε στο Ι.Χ. επιβατικό αυτοκίνητο που επέβαινε, βρέθηκε στην κατοχή του και κατασχέθηκε μία νάιλον συσκευασία με κοκαΐνη, βάρους -0,57- γραμμαρίων.

 

κατσάνης, youtube.com

τυρναβος, google

#αμπελωνας