Έκκληση για βοήθεια σε πυρόπληκτο κτηνοτροφικό ζευγάρι από τη Φαλάνη Λάρισας

Έκκληση για άμεση οικονομική και υλική βοήθεια προς πυρόπληκτο κτηνοτροφικό ζευγάρι από τη Φαλάνη Λάρισας, απευθύνει ο Κτηνοτροφικός Σύλλογος δήμου Τυρνάβου, μέσω σχετικής ανακοίνωσης.

Πιο συγκεκριμένα, πρόκειται για νεαρό ζευγάρι κτηνοτρόφων, του οποίου το ποιμνιοστάσιο έπιασε φωτιά την Κυριακή 20 Σεπτεμβρίου 2021 και κατέκαψε ολοσχερώς την αιγοπροβατοτροφική μονάδα που διατηρούν στη Φαλάνη Λάρισας καταστρέφοντας  τις κτηριακές εγκαταστάσεις, αρμεκτήρια  καθώς και τις αποθηκευμένες ζωοτροφές.

Έτσι λοιπόν, ο Κτηνοτροφικός Σύλλογος δήμου Τυρνάβου, καλεί  τους συναδέλφους κτηνοτρόφους, τόσο της ευρύτερης περιοχής, όσο και ανά την επικράτεια, να επιδείξουν και σ’ αυτή την περίπτωση (όπως κάθε φορά) την έμπρακτη αλληλεγγύη τους προς το πυρόπληκτο κτηνοτροφικό ζευγάρι της Φαλάνης.

Κάθε βοήθεια, είτε υλική σε ζωοτροφές, είτε οικονομική θα είναι ευπρόσδεκτη για την επούλωση των πληγών στους νεαρούς συναδέλφους της Φαλάνης.

Όσοι συνάδελφοι επιθυμούν να συνεισφέρουν οικονομικά παρακαλούνται να καταθέτουν τη βοήθειά τους στον παρακάτω τραπεζικό λογαριασμό:

Τράπεζα: ΑΤΤΙΚΗΣ

Δικαιούχος: Παναγιώτα Κούκου του Χρήστου

Αρ. Λογ/σμού-ΙΒΑΝ: GR 4001605690000000057989149

 

Για το Δ.Σ. του Κτηνοτροφικού Συλλόγου δήμου Τυράβου

Ο πρόεδρος

Ζήσης Παρλίτσης