Κιλελέρ: Συναυλία με τον Χρήστο Παπαδόπουλο, τον Γιώργο Σαρρή και τη Λουκία

Συνεχίζονται οι πολιτιστικές εκδηλώσεις στο Δήμο Κιλελέρ.

Τη Δευτέρα στις 21:30 στο γήπεδο του Κιλελέρ θα εμφανιστούν ο  Χρήστος Παπαδόπουλος, ο Γιώργος Σαρρής και η Λουκία

Η είσοδος είναι δωρεάν.

Θα τηρηθούν όλα τα πρωτόκολλα ασφαλείας για τον Covid 19.

Ο Χρήστος Παπαδόπουλος μετά την επιτυχημένη πορεία του συγκροτήματος «ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΤΡΑ», στο οποίο υπήρξε ιδρυτικό μέλος συνεχίζει την καλλιτεχνική διαδρομή του γράφοντας μέχρι σήμερα πολλές επιτυχίες καταξιωμένων τραγουδιστών. Μερικές από αυτές «Αρχιπέλαγος», «Της Αγάπης Μαχαιριά», Εγώ γιορτάζω πάντα όταν πονάω», «Φίλα με», «Το Κόκκινο Ποτάμι» καθώς και το νέο τραγούδι που ερμηνεύει ο Χρήστος Θηβαίος «Τη θάλασσα ζητούσες να ξεβάψεις» κ.ά.

Ο Γιώργος Σαρρής, τραγουδιστής και δημιουργός των μεγάλων επιτυχιών του θρυλικού συγκροτήματος «ΖΙΓΚ ΖΑΓΚ». Μερικές από αυτές «φύσηξε έρωτας», «αγάπη του καλοκαιριού», «ευτυχώς που ξέχασα να μεγαλώσω» κ.λπ. Έχει στο ενεργητικό του 15 δίσκους, από τους οποίους 6 έγιναν χρυσοί και 5 πλατινένιοι, χιλιάδες εμφανίσεις στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Επίσης σαν δημιουργός έχει γράψει τραγούδια για τη Γλυκερία, το Γιώργο Νταλάρα και άλλους μεγάλους καλλιτέχνες. 

Η Λουκία Βαλάση είναι μια νέα τραγουδίστρια, δεξιοτέχνης μουσικός και τραγουδοποιός, που εντυπωσιάζει τόσο με την εκφραστική ερμηνεία της, όσο και με το σολιστικό της παίξιμο στο σαντούρι .Έχει στο ενεργητικό της σημαντικές συνεργασίες όπως Χρήστο Νικολόπουλο, Γιώργος Νταλάρας, Πίτσα Παπαδοπούλου, Στέλιος Διονυσίου, Πέτρος Γαϊτάνος, Κώστας Μακεδόνας, Γλυκερία, Γιώτα Νέγκα κτλ.