47ο ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΚΝΕ – «ΟΔΗΓΗΤΗ» Την 1η Σεπτέμβρη στον Τύρναβο

47ο ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΚΝΕ – «ΟΔΗΓΗΤΗ» Την 1η Σεπτέμβρη στον Τύρναβο

Συνεχίζει το ταξίδι του το 47ο Φεστιβάλ ΚΝΕ – «Οδηγητή» στη Θεσαλία με επόμενους σταθμούς τον Τύρναβο και την Ελασσόνα.

Στον Τύρναβο η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 1 Σεπτέμβρη στο γήπεδο βόλεϊ Τούμπας (δίπλα στο αναψυκτήριο) από τις 8.30 μ.μ.

Η εκδήλωση θα ξεκινήσει με απόσπασμα του «Ημερολόγιου Καραντίνας» από τη Θεατρική Ομάδα της ΚΝΕ. Θα ακολουθήσει ομιλία από την Έλλη Κοντογιάννη, μέλος του Τομεακού Συμβουλίου Λάρισας της ΚΝΕ.

Το μουσικό πρόγραμμα που θα ακολουθήσει θα περιλαμβάνει hip-hop live από την Ευαγγελία Μήνου, ενώ στη συνέχεια ο Στέλιος Καραβίδας στο πιάνο με την Δέσποινα Μαύρου στη φωνή θα ταξιδέψουν τους συμμετέχοντες σε αγαπημένα τραγούδια. Στο πρόγραμμα θα συμμετέχει και το συγκρότημα της ΚΝΕ.

Στην Ελασσόνα η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 3 Σεπτέμβρη στις 8.30 μ.μ. στην κεντρική πλατεία. Η εκδήλωση θα ανοίξει με τη Θεατρική Ομάδα της ΚΝΕ και το «Ημερολόγιο Καραντίνας». Θα ακολουθήσει πολιτική ομιλία από τον Ελισαίο Βαγενά, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ, και υπεύθυνο του Τμήματος Διεθνών Σχέσεων.

Μετά την ομιλία θα ακολουθήσει μουσικό πρόγραμμα από νέους δημιουργούς και τη συμμετοχή του συγκροτήματος της ΚΝΕ.

Στο χώρους των εκδηλώσεων θα λειτουργεί βιβλιοπωλείο της «Σύγχρονης Εποχής» ενώ θα πραγματοποιούνται και δραστηριότητες για τις μικρότερες ηλικίες της νεολαίας.

unnamed 6 - 47ο ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΚΝΕ - «ΟΔΗΓΗΤΗ» Την 1η Σεπτέμβρη στον Τύρναβο

Ακολουθήστε τα Τυρναβίτικα Νέα  στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

30712123 10215640817554664 584629350603685888 n 1 - 47ο ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΚΝΕ - «ΟΔΗΓΗΤΗ» Την 1η Σεπτέμβρη στον Τύρναβο
Δήμος Ελασσόνας Νομός Λάρισας Τύρναβος