Λάρισα: Σε κλίμα συγκίνησης το τελευταίο αντίο στον Αντώνη Σκυλλάκο

Μέσα σε κλίμα θλίψης και συγκίνησης συγγενείς και φίλοι αποχαιρέτησαν το απόγευμα της Τρίτης τον Αντώνη Σκυλλάκο, για πολλά χρόνια μέλος της ΚΕ, όπως επίσης και για χρόνια βουλευτή και κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο του ΚΚΕ, που «έφυγε» από τη ζωή την Κυριακή, σε ηλικία 72 ετών.

Η τελετή αποχαιρετισμού έγινε στο Λόφο Μεζούρλου στη Λάρισα, τόπο εκτελέσεων εκατοντάδων αγωνιστών και κομμουνιστών της ΕΑΜικής Αντίστασης και του ΔΣΕ.

Στην τελετή αποχαιρετισμού παρευρέθηκε πολυμελής αντιπροσωπεία της ΚΕ του ΚΚΕ με επικεφαλής τον Γενικό Γραμματέα της ΚΕ Δημήτρη Κουτσούμπα.

Παρευρέθηκαν ακόμα εκπρόσωποι της Τοπικής Διοίκησης, μεταξύ αυτών και ο δήμαρχος Λαρισαίων, Απόστολος Καλογιάννης:

Τον Αντώνη Σκυλλάκο αποχαιρέτησαν, εκ μέρους της οικογένειας του, οι γιοι του Ηλίας και Χρήστος αναφερόμενοι σε στιγμές από την αγωνιστική του διαδρομή.

Η τελετή έκλεισε με το τραγούδι «Τ’ ακορντεόν» του Μάνου Λοΐζου, ενώ στη συνέχεια η σορός του μεταφέρθηκε για αποτέφρωση.

Στη μνήμη του Αντώνη Σκυλλάκου, η ΚΕ του ΚΚΕ κατέθεσε ποσό για την ενίσχυση του Ελληνοκουβανικού Συνδέσμου Φιλίας και Αλληλεγγύης, όπως ήταν η επιθυμία της οικογένειας αντί για στεφάνια. Χρήματα κατατέθηκαν στον ίδιο λογαριασμό και από μέλη και φίλους του ΚΚΕ.

Πηγή: 902.gr

κατσάνης, youtube.com

τυρναβος, google


Pin It on Pinterest