Διπλή πανήγυρη και φέτος στον Πυργετό.

Τη Δευτέρα 23 Αυγούστου ανήμερα Απόδοσης της Κοιμήσεως της Θεοτόκου τελέσθηκε πανηγυρική Θεία Λειτουργία με αρτοκλασία στον Ιερό Ναό Ζωοδόχου Πηγής Παναγίας στη θέση «Διαβατός».

Στις 7.00 το απόγευμα, στον Ιερό Ναό του Αγίου Κοσμά (πλατεία Δημαρχείου) εψάλει μέγας πανηγυρικός εσπερινός μετ’ αρτοκλασίας, λειτουργούντος του π. Αλεξάνδρου ιερέα της ενορίας του Πυργετού.

Σήμερα, Τρίτη 24 Αυγούστου, στον Ιερό Ναό του Αγίου Κοσμά, τελέσθηκε πανηγυρική θεία λειτουργία μετ’ αρτοκλασίας, λειτουργούντος του π. Πορφυρίου και του π. Αλεξάνδρου. Στο κήρυγμά του ο π. Πορφύριος αναφέρθηκε στην φλογερή αγάπη του Οσίου προς τον Χριστό και το βαθύ ζήλο για το Γένος. Το μήνυμά του επίκαιρο και διαχρονικό: «Ας αυξήσουμε την πίστη μας στο Θεό και την αγάπη στην πατρίδα», τόνισε ο π. Πορφύριος.

Στις θρησκευτικές εκδηλώσεις συμμετείχαν ο Δήμαρχος Τεμπών κ. Γιώργος Μανώλης, οι αντιδήμαρχοι κ. Κώστας Ζαρδούκας και κ. Γιώργος Νικολάου, οι δημοτικοί σύμβουλοι κ. Αθανάσιος Βλάχος και κ. Δημήτρης Μαϊμάρης, η τοπική σύμβουλο Πυργετού κα Βασιλική Γιάνναρου και πλήθος ευλαβών προσκυνητών.