Δ. Τεμπών: Συγκεντρώνει καθημερινά είδη πρώτης ανάγκης και ζωοτροφές για τους πυρόπληκτους.

Μεγάλη είναι η ανταπόκριση των πολιτών, των επιχειρηματιών, των αγροκτηνοτρόφων, των συλλόγων και των φορέων στο κάλεσμα του Δήμου Τεμπών για συγκέντρωση βοήθειας για τους πυρόπληκτους και τα ζώα τους.

Στο πλαίσιο της αλυσίδας αγάπης και προσφοράς στον συνάνθρωπο, το περιβάλλον και τα ζώα για την κάλυψη των πρώτων, επειγουσών αναγκών, στο Δήμο Τεμπών συγκεντρώνονται μεγάλες ποσότητες νερού, τροφίμων μακράς διάρκειας, ρουχισμού, προσωπικής υγιεινής, μασκών, φαρμάκων και αντισηπτικών, καθώς και τροφών για παραγωγικά και οικόσιτα ζώα.

Τις επόμενες μέρες αναχωρεί η πρώτη αποστολή για να παραδοθεί στους πυρόπληκτους δήμους της Εύβοιας.

«Ευχαριστούμε τον κόσμο που ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα προσφοράς και αλληλεγγύης του Δήμου Τεμπών για τη συγκέντρωση βοήθειας για τους συνανθρώπους μας που δοκιμάζονται από τις καταστροφικές πυρκαγιές. Και εμείς εδώ στη Θεσσαλία βιώσαμε δύσκολες καταστάσεις με την θεομηνία του Ιανού και τον καταστροφικό σεισμό του Μαρτίου και γνωρίζουμε από πρώτο χέρι την αξία κάθε προσφοράς μικρής ή μεγάλης σε τέτοιες δύσκολες στιγμές», δηλώνει ο Δήμαρχος Τεμπών Γιώργος Μανώλης.