Πρόγραμμα Σεβασμιωτάτου (1 Έως 15 Αυγούστου)

Την Κυριακή 1η Αυγούστου στις 20:00, θα χοροστατήσει στην Παράκληση προς την Υπεραγία Θεοτόκο στον Ι. Ν. Αγίου Χαραλάμπους Πλατυκάμπου.
Τη Δευτέρα 2 Αυγούστου στις 20:00, θα χοροστατήσει στην Παράκληση προς την Υπεραγία Θεοτόκο στην Κομνήνειο Ιερά Μονή Κοιμήσεως της Θεοτόκου και Αγίου Δημητρίου Στομίου.
Την Τρίτη 3 Αυγούστου στις 20:00, θα χοροστατήσει στην Παράκληση προς την Υπεραγία Θεοτόκο στον Ι. Ν. Αγίου Αθανασίου Ψυχικού.

Την Τετάρτη 4 Αυγούστου στις 20:00, θα χοροστατήσει στην Παράκληση προς την Υπεραγία Θεοτόκο στον Ι. Ν. Αγίου Γεωργίου Μοσχοχωρίου.
Την Πέμπτη 5 Αυγούστου στις 19:30, θα χοροστατήσει στον πανηγυρικό εσπερινό στον Ι. Ν. Μεταμορφώσεως του Σωτήρος στην 1η Στρατιά.
Την Παρασκευή 6 Αυγούστου το πρωί, θα λειτουργήσει στην πανηγυρίζουσα Ιερά Μονή Μεταμορφώσεως του Σωτήρος Ραψάνης.
Την Παρασκευή 6 Αυγούστου στις 20:00, θα χοροστατήσει στην Παράκληση προς την Υπεραγία Θεοτόκο στον Ι. Ν. Παμμεγίστων Ταξιαρχών Καρίτσας.
Την Κυριακή 8 Αυγούστου το πρωί, θα λειτουργήσει στον Ι. Ν. Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Βρυοτόπου.

Την Κυριακή 8 Αυγούστου στις 19:30, θα χοροστατήσει στην Παράκληση προς την Υπεραγία Θεοτόκο στον Ι. Ν. Αγίου Αθανασίου Ραψάνης.
Τη Δευτέρα 9 Αυγούστου στις 20:00, θα χοροστατήσει στην Παράκληση προς την Υπεραγία Θεοτόκο στον Ι. Ν. Κοιμήσεως της Θεοτόκου Νέων Καρυών.
Την Τρίτη 10 Αυγούστου στις 19:30, θα χοροστατήσει στον πανηγυρικό Εσπερινό της ανάμνησης του θαύματος του Αγίου Σπυρίδωνος και ακολούθως, θα τελέσει την Παράκληση προς την Υπεραγία Θεοτόκο στον Ι. Ν. Γενεθλίου της Θεοτόκου Κοιλάδας.

Την Τετάρτη 11 Αυγούστου στις 20:00, θα χοροστατήσει στην Παράκληση προς την Υπεραγία Θεοτόκο στον Ι. Ν. Ζωοδόχου Πηγής Λαρίσης.
Το Σάββατο 14 Αυγούστου στος 19:30, θα χοροστατήσει στον πανηγυρικό Εσπερινό της Εορτής της Κοιμήσεως της Θεοτόκου στο Πανελλήνιο Ίδρυμα Ευαγγελιστρίας Τήνου.
Την Κυριακή 15 Αυγούστου το πρωί, θα συλλειτουργήσει στο Πανελλήνιο Ίδρυμα Ευαγγελιστρίας Τήνου.