Πραγματοποιήθηκε η τακτική γενική συνέλευση του εξωραϊστικού συλλόγου Μεσαγγάλων

Η συνέλευση έγινε στον κήπο της καφετέριας Ζμπούκα στην συνοικία Καράβια.
Ο πρόεδρος Κος Γιώργος Γελαδάρης καλωσόρισε τα μέλη κ τους ευχαρίστησε για την παρουσία του .
Τηρήθηκαν όλα τα μέτρα ασφαλείας που απαιτούνται από το πρωτόκολλο.
Στην συνέλευση παραβρέθηκαν :
Ο Δήμαρχος Τεμπών Κος Γιώργος Μανώλης ,ο Αντιδήμαρχος Κος Γιώργος Νικολάου,ο αντιδήμαρχος Κος Κώστας Ζαρδούκας ,ο αντιδήμαρχος Κος Θανάσης Καραναστάσης,ο αντιδήμαρχος Μητσογιάννης Νίκος,Ο μηχανικός τού Δήμου μας Κος Κυριαζής,ο δημοτικός σύμβουλος Κος Μαϊμαρης Δημήτρης,ο πρώην πρόεδρος του συλλόγου Καστρί Λουτρό Κος Μπάκαβος Βασίλης,ο πρόεδρος των επαγγελματιών Κος Φάνης Βουλιώτης ,ο δημοτικός σύμβουλος Κος Δηψάνας Αχιλλέας,η πρόεδρος τοπικής κοινότητας Αιγάνης Κα Αναγνωστοπούλου Θεοδώρα, καθώς κ ο πρώην Δήμαρχος Τεμπών Κος Κολλάτος Κώστας !!!!
Ο πρόεδρος αναφέρθηκε στα χρόνια προβλήματα της περιοχής όπως :
Ασφαλτοστρώσεις δρόμων, αλλαγή δικτύου ύδρευσης λόγω σωλήνων αμιάντου που από ότι μάθαμε η μελέτη είναι ήδη στα χέρια του  εργολάβου που έχει αναλάβει το έργο.
Αναφέρθηκε δε, στο τεράστιο έργο που πρέπει κάποτε να ξεκινήσει και συγκεκριμένα  στην κατασκευή  κυμματοθράυστων στην θάλασσα μας .
Αυτό το έργο θα είναι ένα μεγάλο έργο για την περιοχή μας κ θα βοηθήσει  τα μέγιστα στην αναβάθμιση κ ασφάλεια της περιοχής !!!!
Επίσης ζήτησε την επαναλειτουργία του σιδηροδρομικού Σταθμού παπαπούλι με όλη την ιστορική σημασία που έχει αυτό καθώς κ αναπαλαίωση του τελωνείου παπαπούλι!!!!!
Ο Δήμαρχος με την σειρά του ενημέρωσε τα μέλη για τις δραστηριότητες που έχει κάνει ο Δήμος εώς εδώ και μας διαβεβαίωσε ότι η ασφαλτόστρώσεις όπως επίσης κ η αλλαγή δικτύου ύδρευσης θα πραγματοποιηθούν στους επόμενους μήνες.
Το λόγο πήρε επίσης κ ο πρώην πρόεδρος του συλλόγου Κος Φώτης Μητσιάκος , αναφέρθηκε σε πολλά θέματα που αφορούν τον οικισμό  μας
Ο Αντιδήμαρχος καθαριότητας Κος Γιώργος Νικολάου επεσήμανε ότι γίνονται μεγάλες προσπάθειες για τον καθαρισμό της παραλίας κ ζήτησε την συνεργασία όλων των κατοίκων για να έχουμε καλύτερο αποτέλεσμα.
Ο πρώην Δήμαρχος Κος Κολλάτος πήρε το λόγο κ εστίασε στα προβλήματα της περιοχής
Τέλος τον λόγο πήραν ο Κος Δηψάνας Αχιλλέας  δημοτικός σύμβουλος και η κυρία Αναγνωστοπούλου Θεοδώρα πρόεδρος τοπικού συμβουλίου Αιγάνης οι οποίοι κινήθηκαν στο ίδιο μήκος κύματος.
Μίλησαν σχεδόν όλα τα μέλη που παραβρέθηκαν στην συνέλευση κ όλοι ήταν σύμφωνοι στο θέμα  καθαριότητας της παραλίας .
Στο κλείσιμο της συνέλευσης ο πρόεδρος είπε ότι το Δ/Σ ολοκλήρωσε την θητεία του , ευχαρίστησε όλα τα μέλη που στήριξαν τις προσπάθειες του τα τελευταία χρόνια ,τούς υποσχέθηκε ότι θα είναι πάντα δίπλα τους κ μέσα στα προβλήματα των Μεσαγγάλων οποιαδήποτε ημέρα κ ώρα .
Ζητήθηκε η αναστολή των εκλογών από τα μέλη λόγω πανδημίας κ ομόφωνα η γενική συνέλευση επικύρωσε την απόφαση του Δ/Σ που ήταν η αναστολή των εκλογών εν μέσω πανδημίας.
ΥΣ.
Ο σύλλογος θα  είναι κοντά σας για οποιαδήποτε πληροφορία που χρειάζεστε, η προβλήματα που χρειάζονται λύσεις κ πρέπει να συζητηθούν.
Όλοι μαζί μπορούμε να πετύχουμε να πολλά !!!!!
ΥΣ 2
Θερμή παράκληση , να φέρουμε όλοι από κάθε σπίτι τουλάχιστον  ένας  τα δικαιώματα ψήφου στον Δήμο Τεμπών.
Έτσι θα έχουμε την δύναμη αλλά κ την δυνατότητα στο μέλλον να αυτονομηθούμε !!!!!!