Φαρσαλινή πρωταθλήτρια δισκοβολίας στους Ολυμπιακούς του Τόκιο

Η Κρίστι Αναγνωστόπουλου βρίσκεται ήδη στο Τόκιο και προετοιμάζεται για το μεγαλύτερο αθλητικό γεγονός που δεν είναι άλλο από τους Ολυμπιακούς αγώνες.

Η Φαρσαλινή πρωταθλήτρια δισκοβολίας θα εκπροσωπήσει για δεύτερη φορά την χώρα μας στους Ολυμπιακούς αγώνες μετά την πρώτη της συμμετοχή στο Ρίο.
Σε επικοινωνία που είχαμε μαζί της η Κρίστι φαίνεται απόλυτα απαλλαγμένη από το άγχος και την πίεση και προσπαθεί ακόμη να προσαρμοστεί στα νέα δεδομένα καθώς και στα αυστηρά μέτρα που έχουν θεσπιστεί κατά της εξάπλωσης του COVID-19.

Όπως μας τόνισε πρώτος και κύριος στόχος της είναι καταφέρει να αγωνιστεί δίνοντας τον καλύτερο εαυτό της και να καταφέρει να σπάσει το ατομικό της ρεκόρ.

Η Κρίστι μας μίλησε για τις συνθήκες ζωής και προετοιμασίας, για τους στόχους της και για τις διαφορές που υπάρχουν συγκριτικά με την πρώτη της παρουσία στους Ολυμπιακούς αγώνες της Βραζιλίας.

Αναλυτικά τα όσα μας τόνισε η Φαρσαλινή πρωταθλήτρια:

Α.Σ. «Πρώτα από όλα πως είναι τα πρώτα συναισθήματα σου με το που βρέθηκες στο Τόκιο για να εκπροσωπήσεις την χώρα μας στο μεγαλύτερο αθλητικό γεγονός;»

Κ.Α.: “Αισθάνομαι και νιώθω μεγάλη τιμή και υπερηφάνεια που θα εκπροσωπήσω με το εθνόσημο στο στήθος την πατρίδα μου την Ελλάδα στο κορυφαίο αθλητικό γεγονός όλου του πλανήτη εδώ στο Τόκυο στους Ολυμπιακούς Αγώνες για 2η φορά.
Η κούραση ήταν αρκετή μετά από ένα πολύωρο ταξίδι περίπου 20 ωρών αλλά και η υποδοχή από τους Ιάπωνες πολύ θερμή.
Μας περίμεναν με πανό σημαίες χαμόγελα γενικά αγαπάνε τους Έλληνες και είναι πολύ ευγενικοί μαζί μας!
Τώρα είμαστε στη πόλη του Μισατο 1 ώρα μακριά από το Τόκυο όπου ο δήμαρχος εδώ μας φιλοξενεί για 10 μέρες για να κάνουμε την προετοιμασία μας και να εγκλιματιστούμε στις καιρικές συνθήκες εδώ προτού μπούμε στο ολυμπιακό χωριό.
Τα μέτρα λόγω του Covid-19 είναι πολύ αυστηρά που σημαίνει ότι μπορούμε να πηγαίνουμε μόνο από το ξενοδοχείο στο γήπεδο και αντίστροφα.
Επίσης κάνουμε κάθε μέρα το πρωί τεστ για να μπορούμε να κινηθούμε σε αυτή την μικρή διαδρομή.”

Περισσότερα στο protostypos.gr