Έκλεισε από σήμερα ο δρόμος Ροδιάς – Σκαμνιάς

Έκλεισε από σήμερα ο δρόμος Ροδιάς – Σκαμνιάς καθώς άρχισε η εκτέλεση εργασιών στο πλαίσιο του έργου «Αποκατάσταση βατότητας της επαρχιακής οδού Ροδιάς-Συκαμινέας» και για χρονικό διάστημα από σήμερα Δευτέρα έως και την Παρασκευή 31-12-2021 (στην καλύτερη των περιπτώσεων).
Το έργο κατασκευάζει η Περιφέρεια Θεσσαλίας και το αποτέλεσμα αυτού θα είναι η βελτίωση της πρόσβασης στο χωριό μας, καθώς ενισχύεται η ασφάλεια.
Επίσης ο δρόμος Ροδιάς – Σκαμνιάς είναι ένας από τους σημαντικούς δρόμους προσέγγισης στον Όλυμπο.
Με το έργο βελτίωσης τόσο οι επισκέπτες όσο και οι κάτοικοι του χωριού αλλά και των διπλανών χωριών θα κάνουν τη διαδρομή συντομότερα και με μεγαλύτερη ασφάλεια.
Γι’ αυτό πρέπει να δείξουμε υπομονή και κατανόηση μέχρις ότου ολοκληρωθεί.
Το έργο είχε ανακοινωθεί πέντε χρόνια πριν και συγκεκριμένα το 2016.
Μέχρι να ολοκληρωθεί το έργο, η πρόσβαση στο χωριό μας θα γίνεται μέσω Ελασσόνας.
Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την ανακοίνωση της Αστυνομίας, η κυκλοφορία των οχημάτων κατά τη διάρκεια του αποκλεισμού θα πραγματοποιείται:
Μέσω Επαρχιακής Οδού Τυρνάβου-Ροδιάς προς Δελέρια, Αργυροπούλι με κατάληξη στην Εθνική Οδό Λάρισας- Κοζάνης. Μέσω Εθνικής Οδού Λάρισας-Κοζάνης (μέσω Μελούνας) προς Ελασσόνα με κατάληξη το Μικρό Ελευθεροχώρι και τη διασταύρωση με Εθνική Οδό Ελασσόνας-Κατερίνης.
Μέσω Εθνικής Οδού Ελασσόνας-Κατερίνης με κατάληξη την Καλλιθέα Ελασσόνας και διασταύρωση με Επαρχιακή Οδό. Μέσω Επαρχιακής Οδού προς Ολυμπιάδα, Κρυόβρυση και κατάληξη τη Συκαμινέα.