Τυρναβίτικα Νέα

Ειδήσεις από Τύρναβο, Αμπελώνα, Λάρισα

Σε εξέλιξη οι εργασίες κατασκευής του δρόμου Αμπελωνα – Ροδιά με Γόννους

Ροδια Γοννοι 5 - Σε εξέλιξη οι εργασίες κατασκευής του δρόμου Αμπελωνα – Ροδιά με Γόννους

Σε εξέλιξη βρίσκονται από την Περιφέρεια Θεσσαλίας οι εργασίες κατασκευής του δρόμου που ολοκληρώνει τη σύνδεση του Αμπελώνα με τη Ροδιά και τους Γόννους, μήκους 11 χλμ. Συγκεκριμένα εκτελούνται οι χωματουργικές εργασίες της διαμόρφωσης της υποδομής και κατασκευής των απαραίτητων τεχνικών της οδού.

Μετά την ολοκλήρωση των συγκεκριμένων εργασιών ακολουθούν οι εργασίες οδοστρωσίας, ασφαλτόστρωσης, τοποθέτησης των πινακίδων σήμανσης και διαγράμμισης της οδού. Το έργο είναι προϋπολογισμού 3.757.200 ευρώ και χρηματοδοτείται από το Πρόγραμμα Δημοσίων της Περιφέρειας Θεσσαλίας.

«Κατασκευάζουμε έναν ασφαλή, σύγχρονο και λειτουργικό οδικό άξονα που ενώνει τους Δήμους Τυρνάβου και Τεμπών» δηλώνει ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός. «Ο καλύτερος τρόπος για πεις κάτι είναι να το κάνεις. Επενδύουμε σε έργα οδικής ασφάλειας που διασφαλίζουν την άνετη και ασφαλή μετακίνηση των ανθρώπων και την ομαλή διακίνηση των εμπορευμάτων.

Υλοποιούμε έργα ουσίας, που λύνουν καθημερινά, μικρά προβλήματα που όμως ανάγονται σε μεγάλα και κυρίαρχα στη ζωή των ανθρώπων» προσθέτει ο Περιφερειάρχης.

Οι εργασίες

Εξελίσσονται οι εξής εργασίες:
1. χωματουργικές εργασίες,
2. ενίσχυση και επέκταση των υφιστάμενων τεχνικών της οδού,
3. αποκατάσταση και κατασκευή οδοστρωσίας και ασφαλτικών στρώσεων της οδού,
4. συντήρηση, συμπλήρωση της οριζόντιας και κατακόρυφης σήμανσης καθώς και τοποθέτηση στηθαίων ασφαλείας.


Ροδια Γοννοι 5 - Σε εξέλιξη οι εργασίες κατασκευής του δρόμου Αμπελωνα – Ροδιά με ΓόννουςΡοδια Γοννοι 4 - Σε εξέλιξη οι εργασίες κατασκευής του δρόμου Αμπελωνα – Ροδιά με Γόννους– Ροδιάς – Γόννων 6 - Σε εξέλιξη οι εργασίες κατασκευής του δρόμου Αμπελωνα – Ροδιά με Γόννους– Ροδιάς – Γόννων 5 - Σε εξέλιξη οι εργασίες κατασκευής του δρόμου Αμπελωνα – Ροδιά με Γόννους– Ροδιάς – Γόννων 3 - Σε εξέλιξη οι εργασίες κατασκευής του δρόμου Αμπελωνα – Ροδιά με Γόννους– Ροδιάς – Γόννων 2 - Σε εξέλιξη οι εργασίες κατασκευής του δρόμου Αμπελωνα – Ροδιά με Γόννους

30712123 10215640817554664 584629350603685888 n 1 - Σε εξέλιξη οι εργασίες κατασκευής του δρόμου Αμπελωνα – Ροδιά με Γόννους

collage - Σε εξέλιξη οι εργασίες κατασκευής του δρόμου Αμπελωνα – Ροδιά με Γόννους


Pin It on Pinterest