ΤΥΡΝΑΒΙΤΙΚΑ ΝΕΑ

Ειδήσεις από Τύρναβο, Αμπελώνα, Λάρισα

Πέτσας: “Να δείξουμε σε όλους όσοι είναι επιφυλακτικοί τα πλεονεκτήματα του εμβολίου”


Τελευταίος σταθμός της πρώτης ημέρας της περιοδείας του αναπληρωτή υπουργού Εσωτερικών ήταν το Κιλελέρ, όπου συναντήθηκε με τον πρόεδρο της Π.Ε.Δ. Θεσσαλίας και δήμαρχο Κιλελέρ, Αθανάσιο Νασιακόπουλο, καθώς και τον δήμαρχο Ελασσόνας, Νικόλαο Γάτσα.

Ο κ. Πέτσας παρουσίασε τη στρατηγική της κυβέρνησης για την επιτάχυνση των εμβολιασμών και αναφέρθηκε στο ρόλο των γιατρών αλλά και της εκκλησίας ώστε να κινητοποιήσουν τους Έλληνες να εμβολιαστούν.

Όπως σημείωσε “Θα πρέπει να απευθυνθούμε με πειθώ, όχι με επιθετικό ή αντιφατικό τρόπο, να δείξουμε σε όλους όσοι είναι επιφυλακτικοί τα πλεονεκτήματα του εμβολίου”.

Ο κ. Πέτσας ανέφερε μεταξύ άλλων σε ερώτηση ότι “Θα κάνουμε και το εμβόλιο πόρτα-πόρτα και ότι εξετάζουμε το πού θα πάμε μόνο με βάση τα ποσοστά εμβολιασμού”.

Τέλος ο κ. Νασιακόπουλος διευκρίνισε προς τους δημοσιογράφους πως ο λόγος της επίσκεψης του κ. Πέτσα στον Δήμο Κιλελέρ δεν είναι τα χαμηλά ποσοστά εμβολιασμού που εμφανίζει η περιοχή, καθώς τα στοιχεία που δίνονται στη δημοσιότητα δεν απηχούν την πραγματικότητα.

       

 

κατσάνης, youtube.com

τυρναβος, google

#αμπελωνας

Pin It on Pinterest