Δημοσιογράφος από την Γερμανία γνώρισε τις ομορφιές του Δήμου Τεμπών

Ο Δήμος Τεμπών σε συνεργασία με το παράρτημα Ε.Ο.Τ. Ελλάδας στη Γερμανία, φιλοξένησε και ξενάγησε για τρεις ημέρες τον Γερμανό δημοσιογράφο κ. Jens Hoffmann, προκειμένου να προβάλει τις ομορφιές του Δήμου, σε έντυπο και ηλεκτρονικό τύπο στην Γερμανία.

Σε ανακοίνωση του Δήμου Τεμπών αναφέρεται:

Ο κ. Jens Hoffmann είχε την ευκαιρία να επισκεφτεί τις παραλίες μας, τις εκβολές του Πηνειού, οινοποιεία, τυροκομία, συνεταιρισμούς, ελαιοτριβεία αλλά και την ορεινή περιοχή μας.

Τον Γερμανό δημοσιογράφο υποδέχθηκαν και ξενάγησαν ο Δήμαρχος Τεμπών κ. Γιώργος Μανώλης, ο Πρόεδρος του Δ.Σ. κ. Γιώργος Κυρίτσης, ο Αντιδήμαρχος κ. Γιώργος Νικολάου, ο πρόεδρος του Συλλόγου Τουριστικών Επιχειρήσεων Κάτω Ολύμπου κ. Φάνης Βολιώτης, ο πρόεδρος Τουριστικών Καταλυμάτων & Διαμερισμάτων Νομού Λάρισας κ. Αθανάσιος Μητσόπουλος και η υπεύθυνη σε θέματα Τουρισμού του Δήμου Τεμπών κ. Άννα Γεροκώστα.

Η ξενάγηση ξεκίνησε από το αρχαιολογικό χώρο «Χάνι της Κοκκώνας» και την Κοιλάδα των Τεμπών στην Αγία Παρασκευή. Το απόγευμα της ίδιας ημέρας, σε συνεργασία με το Σύλλογο Ερασιτεχνών Αλιέων Κάτω Ολύμπου, με πλωτό μέσο γνώρισε τις εκβολές του Πηνειού στην περιοχή της Κουλούρας.

Την επόμενη μέρα η ξενάγηση ξεκίνησε από τα Αμπελάκια επισκεπτόμενοι το αρχοντικό του ΣΒΑΡΤΣ, συνεχίστηκε σε ελαιοτριβείο, στον Αγροτουριστικό Συνεταιρισμό Γυναικών Γόννων και σε οινοποιεία της περιοχής, δοκιμάζοντας τα υπέροχα ΠΟΠ κρασιά Ραψάνης και τα εδέσματα του Συνεταιρισμού. Το απόγευμα γνώρισε τις παραλίες του δήμου Τεμπών μένοντας εντυπωσιασμένος.

Την τελευταία ημέρα επισκεφθήκαμε τυροκομεία, δοκιμάζοντας τα υπέροχα τυροκομικά προϊόντα του τόπου μας.

Οι εντυπώσεις της ξενάγησης ήταν πολύ θετικές. Ο κ. Jens Hoffmann εργάζεται ως ανεξάρτητος δημοσιογράφος στο Βερολίνο και αρθρογραφεί στα παρακάτω έντυπα και ηλεκτρονικά μέσα, House & amp; Hotel Magazine, Axel Springer Verlag,Reisezeit, Τravelbook.de,Luxuszeit Verlag, Tagesspiegel.de & amp; partner media, Berliner Umschau, Gourmet Welten, Έκθεση Berlin-City, Travel-Food-Art και το CC-Magazin.

Ως ταξιδιωτικός δημοσιογράφος, αναφέρεται σε προορισμούς, τον τρόπο ζωής, τις τάσεις στον ξενοδοχειακό κλάδο, τις τάσεις στις κουζίνες των προορισμών καθώς και τα κρασιά τους.

Η φιλοξενία όλων αυτών των ημερών ήταν προσφορά του ξενοδοχείου GOLDEN SUN, ΜΕΣΑΓΚΑΛΑ ιδιοκτησίας κ. Γιώργου Πολύζου.