ΤΥΡΝΑΒΙΤΙΚΑ ΝΕΑ

Ειδήσεις από Τύρναβο, Αμπελώνα, Λάρισα

Στον 10ο Faethon Olympus Marathon ο Θανάσης Παιδής


Θ. Παιδής: «Σημαντικό αθλητικό γεγονός – Πύλη εξωστρέφειας για την περιοχή μας»

Στον 10ο Faethon Olympus Marathon «Απόστολος Τσουρέκας» συμμετείχε ενεργά φέτος ο Θανάσης Παιδής, ο οποίος στηρίζει τον αγώνα από την πρώτη διοργάνωση που πραγματοποιήθηκε στις πανέμορφες πλαγιές του Ολύμπου.

Ο Θανάσης Παιδής έλαβε μέρος στην αγωνιστική διαδρομή Rupicarpa (20 χλμ.) και με αυτόν τον τρόπο έζησε από κοντά την ένταση μα και την ευγενή άμιλλα, μαζί με τις συναρπαστικές εικόνες που χαρίζει το μυθικό βουνό. 

Γνώριμος όχι μόνο με τους κατοίκους της περιοχής, αλλά και με πολλούς αθλητές, ο Θανάσης Παιδής είχε την ευκαιρία να ανταλλάξει απόψεις για το δρομικό κίνημα και ειδικά για τους αγώνες βουνού. 

Περίπου 500 αθλητές από όλη την Ελλάδα έλαβαν μέρος στον 10ο Faethon Olympus Marathon – γεγονός που αποτελεί σημαντικότατη επιτυχία για τη διοργάνωση – οι οποίοι χάρηκαν έναν δυνατό και συνάμα ωραίο αγώνα. 

Μετά το τέλος της αγωνιστικής διαδικασίας ο Θανάσης Παιδής δήλωσε τα εξής: «Ένας ακόμη Faethon Olympus Marathon ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία. Πρόκειται για την 10η διοργάνωση και για εμάς αποτελεί ιδιαίτερη χαρά ένα αθλητικό γεγονός που το έχουμε στηρίξει από την πρώτη στιγμή να εξελίσσεται μεταξύ των πιο πετυχημένων αγώνων που πραγματοποιούνται στην Ελλάδα. 

Οι διαδρομές είναι απαράμιλλης ομορφιάς, ενώ οι δυνατότητες που διαθέτει το μυθικό βουνό του Ολύμπου είναι απεριόριστες τόσο σε ότι αφορά τον αθλητικό τουρισμό, όσο και για ήπιες τουριστικές δράσεις. Είναι ακριβώς αυτές οι δυνατότητες που προσπαθούμε συνεχώς να τις κάνουμε γνωστές σε όλο τον κόσμο. 

Αξίζουν θερμά συγχαρητήρια στους διοργανωτές, σε όλους αθλητές που έλαβαν μέρος και φυσικά στους εθελοντές που έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους για μια ακόμη φορά. 

Εμείς δηλώνουμε πως θα παραμείνουμε πάντα κοντά στη διοργάνωση Faethon Olympus Marathon και στους ανθρώπους της, στηρίζοντας έμπρακτα αυτόν το σημαντικό αγώνα που αποτελεί συνάμα και πύλη εξωστρέφειας του Ολύμπου και ολόκληρης της περιοχής σε Ελλάδα και εξωτερικό» υπογράμμισε, κλείνοντας, ο Θανάσης Παιδής.

κατσάνης, youtube.com

τυρναβος, google

#αμπελωνας

Pin It on Pinterest