ΤΥΡΝΑΒΙΤΙΚΑ ΝΕΑ

Ειδήσεις από Τύρναβο, Αμπελώνα, Λάρισα

Συγχαρητήρια Θ. Παιδή στην Π.Υ. Ελασσόνας


Στην έδρα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Ελασσόνας βρέθηκε ο Θανάσης Παιδής.
Η ημέρα της επίσκεψής του συνέπεσε με την ημερομηνία – ήταν 8 Ιουλίου 2013 – που ξέσπασε η μεγάλη φωτιά στην περιοχή της 361 ΠΑΠ.

Ο Θανάσης Παιδής είχε την ευκαιρία να συγχαρεί το προσωπικό της Π.Υ. Ελασσόνας για την άμεση και επιτυχημένη επέμβαση στην πυρκαγιά των προηγούμενων ημερών σε ένα πολύ δύσβατο σημείο .
Παράλληλα, ενημερώθηκε από τον Διοικητή Δημήτριο Τζιβή για θέματα της υπηρεσίας, όπως και για τις ανάγκες που υπάρχουν τόσο στον τομέα της πρόληψης, όσο και σε επίπεδο λειτουργίας.

Ο Θανάσης Παιδής δήλωσε τα εξής: «Αξίζουν συγχαρητήρια στην Πυροσβεστική Υπηρεσία Ελασσόνας. Το προσωπικό της επιχειρεί σε μια εξαιρετικά μεγάλη περιοχή, της οποίας η συνολική έκταση φτάνει τα 1.600 τετραγωνικά χιλιόμετρα. Τα περισσότερα εξ αυτών είναι ορεινά και ημιορεινά.
Συνάμα απαιτείται η εμπλοκή των πυροσβεστών σε δεκάδες επιχειρήσεις διάσωσης στον Όλυμπο, ενώ καλούνται να αντιμετωπίσουν πληθώρα και ποικιλία περιστατικών τα οποία κατά το 2020 έφτασαν σε συνολικό αριθμό τα 206 συμβάντα.

Είναι σημαντικό λόγω της μεγάλης έκτασης, όπως και του ιδιαίτερου ανάγλυφου της περιοχής του Όλυμπου, να αναβαθμιστεί ο Πυροσβεστικός Σταθμός σε Γ΄ Τάξης.
Σε ότι αφορά τον εξοπλισμό έχει ενταχθεί στο ΕΣΠΑ η αγορά καινούργιων οχημάτων, από τα οποία ένα όχημα πυρόσβεσης 4X4 θα πρέπει να ενισχύσει την Ελασσόνα.

Από την πλευρά μας θα είμαστε πάντα κοντά και θα στηρίζουμε έμπρακτα τα στελέχη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, ώστε να επιτελούν το σημαντικό έργο προσφοράς στο κοινωνικό σύνολο υπό τις καλύτερες δυνατές συνθήκες» υπογράμμισε, κλείνοντας, ο Θανάσης Παιδής.

κατσάνης, youtube.com

τυρναβος, google

#αμπελωνας

Pin It on Pinterest