Τυρναβίτικα Νέα

Ειδήσεις από Τύρναβο, Αμπελώνα, Λάρισα

“Περιμένουμε από το Υπουργείο Παιδείας τις ευνοϊκές ρυθμίσεις για τους σεισμόπληκτους μαθητές των Πανελλαδικών εξετάσεων”.

λήψης 1 - "Περιμένουμε από το Υπουργείο Παιδείας τις ευνοϊκές ρυθμίσεις για τους σεισμόπληκτους μαθητές των Πανελλαδικών εξετάσεων".
0cae55f7d5b5ac9000320f56c29d09b4 1 - "Περιμένουμε από το Υπουργείο Παιδείας τις ευνοϊκές ρυθμίσεις για τους σεισμόπληκτους μαθητές των Πανελλαδικών εξετάσεων".

Μετά την ανακοίνωση των βαθμολογιών στους μαθητές που έλαβαν μέρος στις Πανελλαδικές εξετάσεις , η “Δράση Πολιτών” συνεχίζει την προσπάθεια , προκειμένου να οριστικοποιηθούν από το Υπουργείο Παιδείας οι ευνοϊκές διατάξεις για τους σεισμόπληκτους υποψηφίους.

Στο πλαίσιο αυτό, ο επικεφαλής της Παράταξης, κ. Στέλιος Ροντούλης , ήρθε σε άμεση επαφή με υπηρεσιακούς παράγοντες του Υπουργείου Παιδείας, οι οποίοι τον διαβεβαίωσαν ότι σύντομα πρόκειται να δημοσιοποιηθεί η σχετική υπουργική απόφαση.

Από την πλευρά του, ο κ. Ροντούλης ζήτησε την επίσπευση των απαιτουμένων διαδικασιών, έτσι ώστε μαθητές και γονείς να σταθμίσουν χωρίς άγχος τα επόμενα βήματά τους. Συγκεκριμένα, ο κ. Ροντούλης τόνισε χαρακτηριστικά: ” Οι σεισμόπληκτοι της περιοχής μας βιώνουν μια δύσκολη καθημερινότητα με πληθώρα προβλημάτων. Η πραγματικότητα αυτή πρέπει να ληφθεί υπόψη από την πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Παιδείας, έτσι ώστε να κινηθεί γρήγορα , για να απαλύνει τουλάχιστον τις αγωνίες των σεισμοπλήκτων οικογενειών όσον αφορά στο μέλλον των παιδιών τους. Η αναμενόμενη Υπουργική Απόφαση πρέπει, λοιπόν , να εκδοθεί σε σύντομο χρονικό διάστημα, κάτι που είναι απολύτως εφικτό , εάν αναλογισθούμε ότι το γεγονός του σεισμού συνέβη από τις αρχές Μαρτίου του τρέχοντος έτους, με συνέπεια να μην υφίσταται πίεση χρόνου ο υπηρεσιακός μηχανισμός του Υπουργείου για την προώθηση της συγκεκριμένης Υπουργικής Απόφασης”.

“Δράση Πολιτών”
Τύρναβος, 9/7/2021.


λήψης 1 - "Περιμένουμε από το Υπουργείο Παιδείας τις ευνοϊκές ρυθμίσεις για τους σεισμόπληκτους μαθητές των Πανελλαδικών εξετάσεων".

30712123 10215640817554664 584629350603685888 n 1 - "Περιμένουμε από το Υπουργείο Παιδείας τις ευνοϊκές ρυθμίσεις για τους σεισμόπληκτους μαθητές των Πανελλαδικών εξετάσεων".

collage - "Περιμένουμε από το Υπουργείο Παιδείας τις ευνοϊκές ρυθμίσεις για τους σεισμόπληκτους μαθητές των Πανελλαδικών εξετάσεων".


Pin It on Pinterest