ΤΥΡΝΑΒΙΤΙΚΑ ΝΕΑ

Ειδήσεις από Τύρναβο, Αμπελώνα, Λάρισα

Στ. Σπανογιάννης: Μυρίζει σκάνδαλο η ιστορία – Το μαχαίρι πρέπει να φτάσει στο κόκκαλο


Τύρναβος – Γράφει ο Στέλιος Σπανογιάννης

Είναι αδιανόητο, Έλληνες αγρότες και κτηνοτρόφοι να ανταγωνιστούμε τούς Ευρωπαίους. Όχι γιατί δεν έχουμε ποιοτικά προϊόντα.. ίσα ίσα.. αλλά γιατί οι Ευρωπαίοι παίρνουν τίς Ενισχύσεις όπως οφείλουν να τις πάρουν και εδώ στην Ελλάδα, μας τίς κλέβουν!

Είναι ντροπή και αισχος αυτό που συμβαίνει με το Εθνικό Απόθεμα και δεν είναι σημερινό φαινόμενο. Ευθύνες καταλογίζονται ήδη από το 2017 επί κυβερνήσεως ΣΥΡΙΖΑ. Είναι πραγματικά ντροπή, όταν ο πρώην πρόεδρος του ΟΠΕΚΕΠΕ κ. Βαρρας εφάρμοζε την απόφαση του ευρωπαϊκού δικαστηρίου για τόν χαρακτηρισμό των βοσκοτόπων και έδινε πραγματικά προίκα στο υπουργείο να διαχειριστεί άλλα εκατό εκατομμύρια στρέμματα, οι Έλληνες παραγωγοί , αγρότες και κτηνοτρόφοι, να μην καρπώνονται τα ωφέλη αλλά από ότι φαίνεται να χάνουν και χρήματα από τίς Ενισχύσεις !

Υπάρχουν πολιτικές ευθύνες είναι ξεκάθαρο!

Ο πρωθυπουργός τής χώρας πρέπει να ενημερωθεί επί του ζητήματος και να διαφυλάξει την αξιοπρέπεια του Έλληνα κτηνοτρόφου και αγρότη. Συντασσομαι απόλυτα με τούς κτηνοτροφικους συλλόγους που κατέθεσαν μηνύσεις στον Εισαγγελέα.

Καλώ όλους τους κτηνοτρόφους της Θεσσαλίας να γίνουμε όλοι μια γροθιά απέναντι σε τέτοιες πρακτικές και νοοτροπίες. Να γίνουμε όλοι οι κτηνοτρόφοι της χώρας ένα πραγματικό ποτάμι , ώστε να σταματήσει αυτό το έκτρωμα που γίνεται στις πλάτες μας με το εθνικό απόθεμα.

Μυρίζει σκάνδαλο η ιστορία.

Οφείλουμε όλοι, όλοι όμως, πέρα από κομματικές προτιμήσεις, να είμαστε ενωμένοι στο συγκεκριμένο ζήτημα διότι διαπράττεται πλιάτσικο στις τσέπες μας. Ζητώ επισήμως την παρέμβαση του πρωθυπουργού κ. Μητσοτάκη.

Το μαχαίρι πρέπει να φτάσει στο κόκκαλο και να αποδοθούν οι ευθύνες ποινικά και πολιτικά.

κατσάνης, youtube.com

τυρναβος, google

#αμπελωνας

Pin It on Pinterest