ΤΥΡΝΑΒΙΤΙΚΑ ΝΕΑ

Ειδήσεις από Τύρναβο, Αμπελώνα, Λάρισα

Εργασίες στο δίκτυο ύδρευσης του Αμπελώνα


Tην Δευτέρα 28/06/2021 το πρωί διαπιστώθηκε σοβαρό πρόβλημα διαρροής στο ένα από τα δίκτυα ύδρευσης της πόλης του Αμπελώνα.

Λόγω του κατεπείγοντος και του καύσωνα των ημερών αποφασίστηκε από τη ΔΕΥΑ ΤΥΡΝΑΒΟΥ η επέμβαση στον κεντρικό αγωγό ύδρευσης να γίνει το βράδυ της ίδιας ημέρας ώστε να μην επιβαρυνθεί η ζωή των κατοίκων της πόλης από την πολύωρη διακοπή στο νερό.

Οι εργασίες ξεκίνησαν στις 9 το βράδυ και ταυτόχρονα με την επισκευή του προβλήματος στον κεντρικό αγωγό ύδρευσης έγινε και ταυτόχρονη σύνδεση των δύο δικτύων ύδρευσης με σκοπό την ενίσχυσης της πίεσης του νερού στην πόλη. Οι εργασίες έγιναν με ιδιαίτερη επιμέλεια από το συνεργείο της επιχείρησης ώστε τις ώρες κοινής ησυχίας να μην υπάρχουν θόρυβοι ενοχλητικοί για τους κατοίκους.

Οι εργασίες τελείωσαν στις 5.30 το πρωί της Τρίτης 29/06/2021 και αμέσως δόθηκαν τα δίκτυα ύδρευσης σε λειτουργία. Χρειάζεται τουλάχιστον ένα 48ωρο, λόγω της αυξημένης ζήτησης νερού ελέω καύσωνα ώστε να αποκτήσουν τα δίκτυα ύδρευσης την απαιτητή μέγιστη πίεση λειτουργίας.

κατσάνης, youtube.com

τυρναβος, google

#αμπελωνας

Pin It on Pinterest