Στα Αμπέλια Βερδικούσιας ο Θανάσης Παιδής

Στα Αμπέλια Βερδικούσιας βρέθηκε ο Θανάσης Παιδής για να εορτάσει μαζί με τους κατοίκους τους Άγιους Πάντες, που είναι οι Πολιούχοι και Προστάτες του χωριού.

Σε έναν ιδιαίτερα κατανυκτικό Μέγα Πανηγυρικό Εσπερινό όπου χοροστάτησαν ο π. Στυλιανός Φούντας και ο π. Νικόλαος Νακούλας στην πολύ όμορφη εκκλησία των Αγίων Πάντων, η οποία ευτυχώς δεν υπέστη σοβαρές ζημιές από τους σεισμούς του Μαρτίου.

Ο Θανάσης Παιδής ήταν από τους πρώτους που επισκέφτηκαν την Κοινότητα των Αμπελιών ώστε να συμπαρασταθεί στους κατοίκους και να ανακουφίσει τις πληγές που άφησε το σεισμικό φαινόμενο. Συνάμα βρίσκεται πάντα κοντά και σε συνεχή επικοινωνία μαζί τους για την κάλυψη των αναγκών που προκύπτουν. Στο πλαίσιο εκείνων των επισκέψεων είχε διαπιστώσει ότι ο Ιερός Ναός των Αγίων Πάντων άντεξε από τον σεισμό.
Σε δήλωση του ο Θανάσης Παιδής επισημαίνει τα εξής:

«Προσπαθούμε να είμαστε δίπλα στους κατοίκους όλων των χωριών και να δίνουμε λύσεις στα προβλήματα που αντιμετωπίζουν.

Μέσα στην εξαιρετικά δύσκολη περίοδο που διανύουμε είναι σημαντικό να τηρούμε τις παραδόσεις και να τιμούμε την Ορθοδοξία, η οποία αποτελεί έναν από τους ακρογωνιαίους λίθους της κοινωνικής συνοχής στην χώρα μας.
Είμαστε πάντα κοντά και θα συνεχίσουμε να στεκόμαστε στο πλευρό των κατοίκων της υπαίθρου, οι οποίοι κάθε ημέρα δίνουν τη δική τους μάχη για τους ίδιους και τις οικογένειές τους. Αυτοί οι άνθρωποι κρατούν ζωντανά τα χωριά μας και γι’ αυτό τους οφείλουμε πολλά» τονίζει, κλείνοντας, ο Θανάσης Παιδής.