ΤΥΡΝΑΒΙΤΙΚΑ ΝΕΑ

Ειδήσεις από Τύρναβο, Αμπελώνα, Λάρισα

Ολοκλήρωση του προγράμματος “Οδυσσέας” – 2ο Δ.Σ. Τυρνάβου


Όταν το ταξίδι φτάνει στο τέλος του ανάμεικτα συναισθήματα κατακλύζουν τις καρδίες μας! Το ταξίδι των δυο σχολείων, 13ου  Δημοτικού σχολείου Λάρισας και 2ου Δημοτικού σχολείου Τυρνάβου, παρέα με τον Οδυσσέα έφτασε αισίως στην “Ιθάκη”.

Την Παρασκευή 11 Ιουνίου  «συναντηθήκαμε»  διαδικτυακά για τελευταία φορά με την Ε τάξη του 13ου  Δημοτικού Σχολείου Λάρισας.

Οι μαθητές παρουσίασαν τις εργασίες του για τον κορωνοϊο.

Αρνητικά του Κορωνοϊού

Θετικά του Κορωνοϊού

Μέτρα υγιεινής και ασφάλειας

Η επόμενη μέρα

Στη συνέχεια την Τετάρτη 17/6/2021 συμμετείχαμε στο 3ο Πανελλήνιο Συνέδριο του ΟΔΥΣΣΕΑ: «ΤΠΕ, Σχολική Εξ Αποστάσεως Εκπαίδευση και Δημιουργικότητα στο Σύγχρονο Σχολείο»

Οι μαθητές των συνεργαζόμενων σχολείων 2ου Δ.Σ. Τυρνάβου και 7ου Δ.Σ. Αμαρουσίου παρουσιάζουν, με την εμψύχωση των εκπαιδευτικών τους κ.  Ζιώγα Βάιου, Ναυσικάς Κουλαξίδου, Νικολάου Γεωργάκη, Ειρήνης Καλογερή, Μανώλη Μαρίας και Σταυρούλας Ανδρινοπούλου, τις συνεργατικές δημιουργίες τους και ανταλλάσσουν σκέψεις και εμπειρίες από τη συμμετοχή τους στο πρόγραμμα ΟΔΥΣΣΕΑΣ 2021: Ζητείται Ελπίς στην μετά Covid Εποχή.

Περάσαμε πολύ ωραία και οι συναντήσεις ήταν εποικοδομητικές και για τις δυο πλευρές. Φεύγουμε με τις καλύτερες εντυπώσεις από αυτό το ταξίδι. Ευχαριστούμε το Πανεπιστήμιο Κρήτης τον κο Αναστασιάδη και τον κο Συννεφάκη για την οργάνωση αυτού του όμορφου ταξιδιού. Καλό καλοκαίρι σε όλους τους συνταξιδιώτες!!!

κατσάνης, youtube.com

τυρναβος, google

#αμπελωνας

Pin It on Pinterest