Τυρναβίτικα Νέα

Ειδήσεις από Τύρναβο, Αμπελώνα, Λάρισα

Τύρναβος: Πανηγυρικά εορτάστηκε ο εσπερινός των Ονομαστηρίων του Σεβασμιωτάτου

τυρναβος, εκκλησια

Στον Ιερό Ναό του Αγίου Νεομάρτυρος Γεδεών Τυρνάβου τελέσθηκε χθες Δευτέρα 14 Ιουνίου 2021, ο πολυαρχιερατικός Εσπερινός των ονομαστηρίων του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου μας, Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιερωνύμου.

Στην Ακολουθία του Εσπερινού χοροστάτησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Φθιώτιδος κ. Συμεών, συγχοροστατούντων των Σεβασμιωτάτων Μητροπολιτών Δημητριάδος και Αλμυρού κ. Ιγνατίου, Σύρου, Τήνου και Μυκόνου κ. Δωροθέου και του Ποιμενάρχου μας κ. Ιερωνύμου. Τον Θείο Λόγο υπούργησε ο Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης κ. Νικόδημος Γαλιάτσος, ο οποίος αναφέρθηκε στην οσιακή βιοτή του Αγίου και τα χαρίσματα που στράτευσε στη διακονία της Εκκλησίας.

esp AgIeronimou 2021 tyrnabos - Τύρναβος: Πανηγυρικά εορτάστηκε ο εσπερινός των Ονομαστηρίων του Σεβασμιωτάτου

Παρευρέθησαν εφημέριοι και εκκλησιαστικά συμβούλια από τις Αρχιερατικές Περιφέρειες Τυρνάβου και Αμπελώνα. Μετά το πέρας της Ακολουθίας του Εσπερινού, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας, διήνειμε τους ευλογηθέντες άρτους και δέχθηκε τις ευχές του ιερού κλήρου και του πιστού λαού της πόλεως του Τυρνάβου.


30712123 10215640817554664 584629350603685888 n 1 - Τύρναβος: Πανηγυρικά εορτάστηκε ο εσπερινός των Ονομαστηρίων του Σεβασμιωτάτου

collage - Τύρναβος: Πανηγυρικά εορτάστηκε ο εσπερινός των Ονομαστηρίων του Σεβασμιωτάτου


Pin It on Pinterest