Στην ανεργία θα βρεθούν οι 90 συμβασιούχοι της 5 ΥΠΕ.


Είμαστε 90 συμβασιούχοι εργαζόμενοι ΣΟΧ στο κέντρο υγείας και ΤΟΜΥ της 5 ΥΠΕ Tέλος Ιουνίου λήγουν οι συμβάσεις μας.

H ΥΠΕ δεν δέχεται να τις ανανεώσει πράγμα που θα έπρεπε να κάνει όπως έκαναν όλες οι ΥΠΕ Στην χώρα. Εξαιτίας του προεδρικού διατάγματος που δίνει τη δυνατότητα σε φορείς εποπτευόμενους από το υπουργείο υγείας να παρατείνει τις συμβάσεις των υπαλλήλων του που απασχολούνται με συμβάσεις στην καθαριότητα την φύλαξη μέχρι 31/12/2021.

Αντίθετα επιλέγει να οδηγήσει στην ανεργία τους 90 εργαζόμενους συμβασιούχους ΣΟΧ υπαλλήλους της σε φύλαξη και καθαριότητα των Κέντρων υγείας και ΤΟΜΥ.


Εδώ και ενάμιση χρόνο από τότε που ξεκίνησε η πανδημία είμαστε οι άνθρωποι που βρίσκονται στην πρώτη γραμμή προσφέραμε πάρα πολλά στο σύστημα υγείας σε μία πολύ δύσκολη υγειονομικοί συγκυρία για την χώρα διακινδυνεύσαμε τις ζωές μας τις ζωές των οικογενειών μας για ελάχιστα χρήματα από αγάπη ενδιαφέρον και καθήκον και τη δουλειά μας μετά από αυτήν την προσπάθεια που κάναμε και τους κινδύνους που αντιμετωπίσαμε η 5 ΥΠΕ αφήνει τις συμβάσεις μας να λήξουν αδιαφορώντας για εμάς για το πώς θα ζήσουμε εμείς και οι οικογένειές μας. Παλεύομε προσπαθούμε και διεκδικούμε τη δουλειά μας θεωρούμε πως λήξη των συμβάσεων μας δεν είναι δίκαιη ζητάμε παράταση 6 μήνες. κάνουμε έκκληση ανθρωπιάς ζητάμε να συνεχίσουμε να δουλεύουμε για να επιβιώσουμε εμείς και οι οικογένειές μας.


κατσάνης, youtube.com

τυρναβος, googlePin It on Pinterest