ΤΥΡΝΑΒΙΤΙΚΑ ΝΕΑ

Ειδήσεις από Τύρναβο, Αμπελώνα, Λάρισα

Επίσκεψη εργασίας για το κανάλι στο Δαμάσι


Επίσκεψη στον οικισμό στο Δαμάσι πραγματοποίησε ο Δήμαρχος Τυρνάβου Γιάννης Κόκουρας.

Ο Δήμαρχος Τυρνάβου συνοδευόταν από τον Προϊστάμενο της Υπηρεσίας Τεχνικών Έργων ΠΕ Λάρισας της Περιφέρειας Θεσσαλίας κ. Ντάγια Χρήστο,  τον αρμόδιο Αντιδήμαρχο Τεχνικών έργων και Πολεοδομίας Γιώργο Σακούτσιο και τον τοπικό σύμβουλο Στέλιο Λούτσο.

Σκοπός της επίσκεψης εργασίας ήταν η αυτοψία για το κανάλι που βρίσκεται δίπλα στον οικισμό του Δαμασίου.

Αξίζει να σημειωθεί πως η Υπηρεσία Τεχνικών Έργων ΠΕ Λάρισας της Περιφέρειας Θεσσαλίας προσήλθε ύστερα από τηλεφωνική επικοινωνία του Δημάρχου με τον Περιφερειάρχη Θεσσαλίας Κώστα Αγοραστό για να εξετάσει όλες τις απαιτούμενες εργασίες-επεμβάσεις ώστε να πραγματοποιήσει την αντίστοιχη μελέτη.

Απώτερος στόχος είναι  να κλείσει επιτυχώς το συγκεκριμένο τμήμα στο κανάλι σε όλο το μήκος του οικισμού.

Κατέστη σαφές πως είναι απαραίτητο να υπάρξει σωστή υδραυλική μελέτη, να υπάρξει κατάλληλη διατομή για να λειτουργεί το κανάλι σωστά τόσο τους καλοκαιρινούς όσο και χειμερινούς μήνες. 

Ο Προϊστάμενος της Υπηρεσίας Τεχνικών Έργων ΠΕ Λάρισας της Περιφέρειας Θεσσαλίας κ. Ντάγιας Χρήστος θα προχωρήσει στη σύνταξη της αντίστοιχης  μελέτης, για ένα έργο άκρως απαραίτητο για τον οικισμό του Δαμασίου.

Οφείλουμε για ακόμα μία φορά να ευχαριστήσουμε θερμά τον Περιφερειάρχη Θεσσαλίας Κώστα Αγοραστό για την άμεση και συνεχή ανταπόκριση στις ανάγκες της περιοχής.

Δήμος και Περιφέρεια, σε αγαστή συνεργασία, θα συνεχίσουμε ακατάπαυστα να βρισκόμαστε δίπλα στους σεισμοπαθείς συμπολίτες μας, πράττοντας οτιδήποτε χρειαστεί για την έμπρακτη βελτίωση των συνθηκών διαβίωσης τους.

κατσάνης, youtube.com

τυρναβος, google

#αμπελωνας

Pin It on Pinterest