ΤΥΡΝΑΒΙΤΙΚΑ ΝΕΑ

Ειδήσεις από Τύρναβο, Αμπελώνα, Λάρισα

Συλλήψεις (4) στη Λάρισα


Σύλληψη ενός ημεδαπού για παράβαση της νομοθεσίας περί ναρκωτικών
Συνελήφθη, χθες (24-05-2021) το μεσημέρι στη Λάρισα, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Λάρισας, ένας ημεδαπός, διότι κατά τον έλεγχο που διενεργήθηκε στο Ι.Χ. επιβατικό αυτοκίνητο όπου επέβαινε, βρέθηκαν στην κατοχή του και κατασχέθηκαν μία νάιλον συσκευασία με μικροποσότητα κάνναβης, καθώς και ένα αυτοσχέδιο τσιγάρο, μείγματος καπνού και κάνναβης.

Τύρναβος, Λάρισας, Ελλάδα, 40100

Σύλληψη ενός αλλοδαπού για άσκηση παράνομου υπαίθριου εμπορίου και για παράβαση του νόμου περί αλλοδαπών
Συνελήφθη, χθες (24-05-2021) το μεσημέρι στη Λάρισα, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Λάρισας, ένας αλλοδαπός, διότι κατελήφθη να κατέχει και να διαθέτει προς πώληση προϊόντα, στερούμενος άδειας άσκησης υπαίθριου εμπορίου και νομίμων παραστατικών. Τα προϊόντα παράνομου υπαίθριου εμπορίου κατασχέθηκαν, ενώ επιπλέον σε βάρος του προαναφερόμενου βεβαιώθηκαν τα προβλεπόμενα διοικητικά πρόστιμα. Επιπλέον, προέκυψε ότι ο αλλοδαπός δεν διέθετε νομιμοποιητικά έγγραφα για την παραμονή του στη χώρα μας.
Σύλληψη δύο ατόμων για παράβαση της νομοθεσίας περί ναρκωτικών

Συνελήφθησαν χθες (24-05-2021) τις πρώτες πρωινές ώρες στη Λάρισα, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) Λάρισας, δύο άτομα, ένας ημεδαπός και ένας αλλοδαπός, διότι κατά τον έλεγχο βρέθηκαν στην κατοχή τους και κατασχέθηκαν τρεις συσκευασίες με μικροποσότητες κάνναβης, καθώς και ένα αυτοσχέδιο τσιγάρο, μείγματος κάνναβης και καπνού.

Σύλληψη ημεδαπού για κλοπή
Συνελήφθη, χθες (24-05-2021) το απόγευμα στη Λάρισα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Λάρισας, ένας ημεδαπός, διότι προχθές (23-05-2021) το βράδυ στην πόλη αφαίρεσε δίκυκλη μοτοσικλέτα, ιδιοκτησίας ημεδαπού. Το αφαιρεθέν όχημα κατασχέθηκε και αποδόθηκε στο νόμιμο δικαιούχο του.

κατσάνης, youtube.com

τυρναβος, google

#αμπελωνας

Pin It on Pinterest