Συγχαρητήρια Δήλωση Αντιδημάρχου Τυρνάβου για μαθήτρια του ΓΕΛ Τυρνάβου.

Συγχαρητήρια Δήλωση Αντιδημάρχου Τυρνάβου για μαθήτρια του ΓΕΛ Τυρνάβου.

Συνεχείς επιτυχίες και διακρίσεις για μαθητές και εν γένει για τα σχολεία του Δήμου Τυρνάβου.

Εν προκειμένω η μαθήτρια της Β΄ Τάξης του ΓΕΛ Τυρνάβου Ζιώγα Ευδοξία πέτυχε εξαιρετική επίδοση στην δεύτερη φάση του 34ου Πανελλήνιου Διαγωνισμού Χημείας.
Συγκεκριμένα η μαθήτρια κατέλαβε την 3η θέση και θα λάβει μέρος στην επόμενη φάση του διαγωνισμού όπου θα καταρτισθεί η 4μελής Ολυμπιακή Ομάδα της Χώρας μας που θα μας εκπροσωπήσει στην 53η Ολυμπιάδα Χημείας.

Σε δήλωσή του ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος Κοιν. Πολιτικής, Πολιτισμού, Αθλητισμού, Παιδείας, Χριστόφορος Κατσαρός, δήλωσε τα ακόλουθα:
«Ως Δήμος Τυρνάβου αισθανόμαστε για ακόμα μια φορά υπερήφανοι τόσο για τους μαθητές όσο και για το διδακτικό προσωπικό των σχολείων της περιοχής μας.
Θερμά συγχαρητήρια στην Ευδοξία Ζιώγα για τη σπουδαία διάκριση της. Οι ευχές όλων μας θα την συντροφεύουν για επιτυχία στην επόμενη φάση του Διαγωνισμού.
Παράλληλα συγχαρητήρια χρήζουν το διδακτικό προσωπικό του ΓΕΛ Τυρνάβου που αποδεικνύει για ακόμα μια φορά την εξαιρετική δουλειά που επιτελεί.
Φυσικά θερμά συγχαρητήρια αξίζουν και στην οικογένεια της μαθήτριας.

Ο Δήμος Τυρνάβου έχει θέσει ως έναν από τους πρωταρχικούς του στόχους τη σωστή διαπαιδαγώγηση των νέων της περιοχής μας με έμφαση τόσο στις δεξιότητες μέσα από τη σωστή εκπαίδευση όσο και στη διάπλαση ορθού χαρακτήρα.
Στεκόμαστε αρωγοί σε κάθε νέο και νέα του Δήμου μας.»

dhmos tyrnabou - Συγχαρητήρια Δήλωση Αντιδημάρχου Τυρνάβου για μαθήτρια του ΓΕΛ Τυρνάβου.

Ακολουθήστε τα Τυρναβίτικα Νέα  στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

30712123 10215640817554664 584629350603685888 n 1 - Συγχαρητήρια Δήλωση Αντιδημάρχου Τυρνάβου για μαθήτρια του ΓΕΛ Τυρνάβου.
Τύρναβος